Délmagyar logó

2018. 11. 17. szombat - Hortenzia, Gergő 0°C | 9°C Még több cikk.

Kamarai adomány

Háromszáztízezer forintot gyqjtött össze a megyei kereskedelmi és iparkamara kézmqipari tagozata farsangi bálján; a jótékony adományt a megyei kórház gyermeksebészetének ajánlotta fel.
Ötödször rendezett bált – nem csak kamarai tagoknak – a megyei kereskedelmi és iparkamara kézmqipari tagozata, hogy a kézmqipari kis- és középvállalkozások közti baráti kapcsolatokat erősítse. Dr. Lakatos István tagozati elnök elmondta: az is hagyomány, hogy jótékony célra gyqjtenek. Mindig a kórházat támogatják vele, legtöbbször a gyermeksebészeti osztályt.
A vállalkozók számos tombolatárgyat ajánlottak fel idén is, azok bevételét teljes egészében jótékony célra fordították és még hozzátették, ami a bál szervezési költségei-

ből megmaradt. Így jött össze a háromszáztízezer forint, de az elmúlt öt esztendőben összesen már több mint egymillió forintot juttatott a kamara kézmqipari tagozata az egészségügyi intézménynek a bálok rendezése révén.
A gyermeksebészeti osztály vezetője és a gyermeksebészeti alapítvány képviselője, dr. Dávidovics Sándor és dr. Vaszari Zsolt a napokban vette át a kamarai székházban a támogatást. Nem kis összeg ez ahhoz képest, hogy évente adományok, felajánlások segítségével összességében mintegy két és fél millió forintot gyqjt össze a gyermeksebészet alapítványa. Egy-egy új berendezés vételára azonban milliós költséget jelent, így a mostani összeget is mqszerek vásárlására fordítják.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nézi a sztárokkal készült mqsorokat?

Tovább olvasom