Délmagyar logó

2017. 04. 29. szombat - Péter 7°C | 22°C Még több cikk.

Kamerák az aluljáróban és a buszpályaudvaron is

A hagyományos vezetékes kamerarendszert, melynek jelzései, képei a győri belvárosi rendőrőrsre futottak be, fokozatosan lecserélik majd egy modernebb mikrohullámon üzemelő rendszerre. Az ezen elven működő első négy kamera már segít a biztonság megőrzésében.
A jelenlegi csúcstechnikát jelentő vezeték nélküli, mikrohullámú gerinchálózatot és a hozzá csatlakozó kamerarendszert a Security Patent Kft. az Int-air.net Kft.-vel közösen építette ki Győrben. Már négy új telepítésű kamera üzemel: kettő a Nádor aluljáró veszélyeztetett pontjait, egy a vidéki buszpályaudvart és környékét, egy pedig a 85-ös főút bevezetőszakaszát ellenőrzi, lehetővé téve a rendőrség azonnali beavatkozását. A Security Patent Kft. által üzembe helyezett rendszer végpontja a belvárosi rendőrőrs, ahol egy negyven kamera fogadására alkalmas számítógépes központot építettek ki.
Ezzel egy időben modernizálták a régi belvárosi kamerarendszer rögzítést végző egységét. A rögzítést a régi kamerák esetében ezentúl modern digitális rögzítő teszi lehetővé, így egyszerűbbé és gyorsabbá vált az események visszakereshetősége.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megalakult Szlovákia új parlamentje

A 150 képviselő eskütételével kedden Pozsonyban megalakult Szlovákia új, hat pártból álló… Tovább olvasom