Délmagyar logó

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos 1°C | 4°C Még több cikk.

Kampányhirdetés – csúcskedvezménnyel

Napjaink egyensúlyjavító, megszorító intézkedései átmenetileg a vállalkozók versenyképességét, jövedelempozícióit is érintik.
Napjaink egyensúlyjavító, megszorító intézkedései átmenetileg a vállalkozók versenyképességét, jövedelempozícióit is érintik. A kereslet csökkenésére, a piac szűkülésére, a kapacitások kihasználatlanságára fokozottan érzékeny kis- és középvállalkozásokat különösen. A legeredményesebb üzleti stratégia ilyenkor az előremenekülés, azaz, minden eszközt megragadni a forgalom megtartására, ha lehet, növelésére. Ebben segít most a Délmagyarország Kiadó rendkívül kedvezményes és pontosan célzott hirdetési csomagjával.

Mint Győző-Molnár Istvántól, lapjaink hirdetési vezetőjétől megtudtuk, ajánlatukban a leghatásosabb reklámformát, a kampányhirdetést kínálják, havi négy megjelenéssel, az újság kiemelt felületén, a Pénz beszél, a Délmadár vagy a Szieszta mellékletben. S ami talán a legfontosabb: páratlanul kedvezményes tarifákkal, akár már negyvenezer forintért. A csomagot tovább bontva, bővíthető a kereskedelmi információk terítése a Hirdető lapcsaládunkkal, ami a Délmagyarországgal és a Délvilággal együtt már 200 ezres példányt jelent.

A leggyorsabb érdeklődési, tanácskérési lehetőség a 62/567-874-es telefonon, vagy e-mailben a hirdetési vezetőnél: molnar.istvan@delmagyar.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A 3. helyért:

Németország–Portugália 3–1 (0–0) Tovább olvasom