Délmagyar logó

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 21°C | 35°C Még több cikk.

Kampánynyitó nyárbúcsúztatóval

Egy kampányt illik megnyitni – fogalmazott Kun András, az MSZP–SZDSZ győri polgármester- jelöltje azon a nyárbúcsúztatón, amely egyúttal a piros szegfűs párt kampánynyitóját is jelentette tegnap estébe nyúlóan.
Molnár Csaba, az MSZP megyei elnöke hangsúlyozta: a választás nem a kormány teljesítményéről, sokkal inkább a város további sorsáról, fejlődéséről szól. „A helyiek helyi ügyekben foglaljanak állást, mondjanak véleményt, ám ha a győriek kormánypárti polgármestert választanak, arra a legalkalmasabb személy ma háromszorosan is Kun András” – hallottuk a rendezvény egyik házigazdájának számító Molnár Csabától.
Kun András egyszerűen fogalmazott, szerinte ugyanis a kampány csúcsa, amikor az emberek beszélnek egymással, odafigyelnek a másikra. A polgármesterjelölt lapunknak elmondta még: nem akar vitatkozni és rálicitálni mások mondandójára, az azonban világos, hogy a problémákat helyben kell kezelni.
Balogh József polgármester ismertette az elmúlt ciklus legfontosabb, úgymond „látható” eredményeit, a győriek előtt is úgy összegezte, az ígéreteiket teljesítették, országos viszonylatban is jobb itt élni, mint az ország távolabbi területein. A város első embere jó képességű, képzett és kreatív csapatot tud maga mellett, akik a területükön korábban már bizonyítottak. Ez, no és a tisztességgel végzett munka lehet a záloga a megyeszékhely töretlen fejlődésének – hallottuk a kampánymegnyitón.
A zsúfolásig megtelt megyeháza előtti téren régi-új ismerősök találkoztak és tapsoltak az örökifjúnak számító és közönségkedvenc Balázs–Korda házaspárnak, a Fresh együttesnek és a Party Bandnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ön mire köt(ött) biztosítást?

Tovább olvasom