Délmagyar logó

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

Kampánynyitó SZDSZ-piknik

Családi nappal kezdte meg hivatalosan is a kampányidőszakot az SZDSZ győri szervezete. A rendezvényen bemutatták a párt helyi jelöltjeit is.
Bohóc- és bűvészműsor, hastáncbemutató, állatkerti séta és mazsorettek fellépése várta a családokat tegnap a győri Kiskút ligetben, az SZDSZ kampánynyitó rendezvényén. A színes programok mellett bemutatkoztak és néhány mondatban ismertették programjukat a párt jelöltjei is. Az SZDSZ Mohos Pétert, Tóth Ferencnét, Zsarnovszki Editet, Komáromi Szilviát, Takács Andrást, Graffelner Katalint, Póczik Józsefet, Tavasz Tibort, Meller Józsefet, Agesksan Ajasztant, Hegyiné Wolf Amandát és Graffelner Kálmánt indítja az idei önkormányzati választásokon, míg Gergely Zoltán, Eredics Gergely és Szemes János az MSZP és az SZDSZ közös jelöltjeként indul.
Bár az egyes városrészek problémái különböznek, a jelöltek programjában egy közös pont van: az utak állapotának javítása és a győri közlekedési problémák megoldása. A rendezvényen Graffelner Kálmán, a szabad demokraták győri szervezetének elnöke elmondta, hogy indulatoktól mentes kampányban reménykednek.
– Bízom benne, hogy ennél jobban nem durvul el a hangnem, és sikeres, nem negatív kampányunkkal olyan összefogásra buzdítjuk a győrieket, amelynek segítségével az elkövetkezendő négy évben is fenntartható a jelenlegi MSZP–SZDSZ városvezetés – mondta az elnök.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Életem első önálló kiállítása

A soproni Gyermek- és Ifjúsági Központban szombattól szeptember 21-ig az Életem első önálló… Tovább olvasom