Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Kapni jó, de adni csodálatos

Kis iskola a miénk, boldog, életvidám gyereksereggel. Igyekszünk mindent megadni tanulóinknak: szeretetet, tudást, jó körülményeket, megfelelő eszközöket. Az idén ebben rengeteg segítséget kaptunk szülőktől, vállalkozóktól, alapítványoktól, cégektől, magánemberektől. Voltak, akik programjaink megrendezéséhez járultak hozzá. Voltak, akik festéket ajánlottak fel udvari padjaink lefestéséhez vagy légvárat hoztak a családi napra. Mások az ajtók új feliratait készítették el. Voltak, akik zenéjükkel ajándékozták meg a gyerekeket, másoktól számítógépeket és oktatócsomagokat kaptunk, és voltak olyanok, akik apró ajándékokat küldtek az adventi vásárra. Sőt, egy gyönyörű fenyőfát is kaptunk ajándékba, amit szorgos gyermekkezek díszítettek fel az adventi várakozás meghittebbé tételére. Boldogság számomra, hogy tanulóink mindezeket nagy örömmel és lelkesedéssel fogadták. És nagyon jó érzés az, hogy támogatóink szemében minden alkalommal ott csillogott valami rejtélyes fény: az adakozás örömének lángja. És ez a láng szerencsére nemcsak karácsony ünnepe előtt ég, hanem egész évben.

Igyekszünk olyan felnőtteket nevelni csemetéinkből, akiknek fontos mások megsegítése: egy-egy kedves műsor időseknek, apró ajándék az óvodásoknak, de több esetben gyűjtöttek diákjaink kárpátaljai, erdélyi gyerekeknek, legutóbb pedig egy beteg iskolatársuknak.
A Móricz-iskola tanulói, nevelői és dolgozói nevében szívből köszönök minden segítséget, kívánok boldog, békés karácsonyt, egészséget és eredményes új esztendőt minden támogatónknak!
Kotrics Andrea igazgató

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gondok közepette

kosárlabda

A két ünnep között sem tétlenkednek az élvonalban szereplQ SEAT Foton… Tovább olvasom