Délmagyar logó

2017. 06. 26. hétfő - János, Pál 20°C | 31°C Még több cikk.

Kapuvár

1 (0) Bük 1 (0)

Kapuvár, 300 néző. V.: Erdős.


Kleizer – Bencsics, Horváth, Tóth, Dezamics (Zsirai), Hegyi, Szpevár (Markó), Deák, Szűcs, Füsi, Licskai. Edző: Csorba János.
Marton – Nagy, Németh Z., Németh P., Sátori, Pajor, Böcskör, Niksz, Savanyó (Vadász), Vinkovics (Bezenhófer), Pomázi. Edző: ifj. Molnár Károly.
Gsz.: Hegyi, ill. Vinkovics.
Aktívabban kezdett a vendégcsapat, helyzetei is adódtak, a 8. percben nagy bravúrral védte Kleizer Vinkovics büntetőjét. Az első negyedóra végére vesztette el a játék ritmusát a Kapuvár, de védekezése továbbra sem volt szilárd, így mindkét oldalon megvoltak a lehetőségek, ám a támadók sorra elhibázták őket. A második játékrészt is a Bük kezdte jobban és a 48. percben Böcskör bal oldali beadása után az egyedül érkező Vinkovics 16 méterről lőtt a kapuba. 0–1. A hátrány nagyobb erőbedobásra késztette a hazaiakat, de sokáig csak helyzetekig jutottak. Aztán a 71. percben Zsirai indult befele a bal oldalról, kitűnő keresztlabdát tálalt Hegyi elé, aki lendületből kicselezte a kapust és négy méterről a hálóba passzolt. 1–1. Az utolsó negyedórára a szakadó eső már irreálissá tette a játékot és maradt a döntetlen.
Jók: Kleizer, Horváth, Hegyi, Zsirai, ill. Niksz, Vinkovics.
Csorba János: – Nulla-egyről kimondottan elégedettek lehetünk a döntetlennel.
Ifj. Molnár Károly: – Saját butaságaink miatt vesztettünk két pontot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hét évtized legendás barátsága

A csornai Böröcz Józsefné és Szűcs Jánosné barátsága egy év híján 70 éve tart. Ez idő alatt haragban… Tovább olvasom