Délmagyar logó

2017. 05. 30. kedd - Janka, Zsanett 16°C | 29°C Még több cikk.

Kapuvári bicskás pecsenye

Hozzávalók: 2 dl étolaj, 30 dkg gépsonka, 1,8 kg sertéskaraj, 30 dkg kenyérszalonna, 30 dkg vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 0,5 dkg őrölt bors, 0,5 dkg só.

Nyitott szeleteléssel felszeljük a karajt, kiklopfoljuk, sózzuk. A tölteléket a következőképpen készítjük el: a szalonnát, a gépsonkát és a vöröshagymát vékonyan felcsíkozzuk, majd e sorrendben serpenyőben lepirítjuk. Végül sózzuk, borsozzuk, fokhagymával ízesítjük. A húsba csomagoljuk, majd megsütjük 160 Celsius-fokon. Burgonyapürével tálaljuk, díszítjük.

Répás Zoltánné, Győr

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megnézi a kormányfőjelöltek vitáját?

Tovább olvasom