Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 13°C | 24°C Még több cikk.

Karambolozott egy fideszes képviselőjelölt

Három autó ütközött szerdára virradóra Iszkaszentgyörgyön, személyi sérülés nem történt. Az MTI értesülése szerint a karambol részese volt a Fidesz-KDNP egyik Fejér megyei országgyűlési képviselőjelöltje, aki a helyszínen lemondott mentelmi jogáról.
A megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.

Az MTI más forrásból úgy tudja, hogy az országgyűlési képviselőjelölt kocsijával egy másik autó nyomába eredt, az abban ülők ugyanis őt ócsárló szórólapokat terjesztettek. Egy kanyarban összeütközött a két kocsi, majd beléjük futott egy harmadik autó.

A baleset valamennyi részese megfújta az alkoholszondát, s az egyiküknél sem mutatott pozitív értéket. Az országgyűlési képviselőjelölt a körülmények kivizsgálása érdekében lemondott mentelmi jogáról.

Olvasóink írták

 • 17. atti414 2010. március 25. 13:31
  „Mióta van az, hogy moderálás során az egész hozzászólás eltűnik? Eddig legalább tudtuk, hogy kit moderáltak, ill. a hozzászólásának egy része megmaradt. Ez is a "válság" következménye? :-))”
 • 16. atti414 2010. március 25. 13:27
  „Ez a képviselőjelölt legalább nem bújt el a mentelmi jog mögé. Nem sok ilyen esetet hallottam az elmúlt években. Egyébként meg a lejárató, negatív kampánytól hányingerem van pártoktól függetlenül!!!”
 • 15. banderas 2010. március 25. 13:13
  „8-as
  teljesen igazad van. az a baj, hogy néhányan még mindig nem látják a fától az ersőt, néhány Léni féle még mindig a rózsaszín ködben van, és az MSZPnek minden el van nézve. nem tudom, ki lehet még ekkora hülye, hogy hisz nekik, meg még most is mindenért a Fidesz a hibás.
  nem néztek TV-t, nem olvastok újságot, kedves komcsi funok?”
 • 14. ferdzso 2010. március 25. 13:06
  „"cickányzat"!: Ismételten: Khmmm, khmmmm!”
 • 13. cickányzat 2010. március 25. 12:58
  „12. ferdzsó
  Murvai nemzetesasszony nem ismeri a jogállam,
  jogkövető magatartás fogalmát, ő magasan a
  törvények fölött áll .
  Ajobbik -kis jével - köztársasági elnökjelöltje !
  Nesztök !”
 • 12. cickányzat 2010. március 25. 12:50
  „Szándékos közúti veszélyeztetés, önbíráskodás,
  mennyit lehet ezért kapni ?
  Ketten, két autóval, a kedves kampányfőnök sógorral
  igen erősnek érezhették magukat.
  Fideszes megyei közgyűlési alelnök, honatya-jelölt
  magas lovon, nyeregben. Nem a mentelmi jogról kell
  lemondani, hanem a tisztségéről és a jelöltségről is.
  Főleg pedig megkövetni a bandita módra üldözött,
  veszélyeztetett családot !”
 • 11. ferdzso 2010. március 25. 12:35
  „A Jobbik a képviselők mentelmi jogának eltörlésével is kampányol. Erre mi történik? Morva Krisztina mentelmi jogára hivatkozva vetette le a tilosban parkoló kocsijának kerékbilincsét! (Khmmm...)”
 • 10. achilleus 2010. március 25. 10:23
  „10. hozzászólás Csirén 2010.03.25. 10:17
  De a szórólap kiadója a lapon lévő információ (logó) alapján, ugye azonosítható? Na akkor azt üldözzed!
  (Gondolom, hogy rajta volt, mert Botkát azért nemcsak a fideszesek szokták ócsárolni.)”
 • 9. Csirén 2010. március 25. 10:17
  „Én kit üldözzek, ha a postaládámba tegnap egy Botkát ócsárló Fideszes szórólapot kaptam?”
 • 8. achilleus 2010. március 25. 09:48
  „9. hozzászólás Huba 2010.03.25. 09:10
  ;-) Íme a kikért bűnözőgyanús egyedek listája, a feltételezett bűnlajstrommal együtt:
  "Szilvásyt a Központi Nyomozó Főügyészség azzal gyanúsítja, hogy jogtalanul adott át a nemzetbiztonsági bizottság tagjainak lemezeket, amelyeken az UD Zrt.-t érintő lehallgatott telefonbeszélgetések voltak. Hatvanit /Terézváros MSZP-s alpolgármestere/ különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel, valamint felbujtóként elkövetett hivatali visszaéléssel gyanúsítják. A főügyészség előterjesztést tett a Legfőbb Ügyészség felé, javasolva, hogy kezdeményezzék az OVB-nél mindkettőjük mentelmi jogának felfüggesztését. Kolompár Orbán romavezető mentelmi jogának a felfüggesztését a bíróság, Földesi-Szabó Lászlóét, az Egymásért Egy-Másért Alapítvány elnökéét pedig a vám- és pénzügyőrség indítványozta."”
 • 7. achilleus 2010. március 25. 08:39
  „5. hozzászólás Léni 2010.03.24. 17:42
  Hány OVB határozat kell ahhoz, hogy a bolsevista csürhe abbahagyja az impresszum nélkül terjesztett "narancsvilág" című mocskolódó kiadvány terjesztését. Csak mert kordonbontás esetében, mintha a törvénytisztelet oldalán állnál? "A Fideszhez tartozók pedig szokják meg, hogy ezután ők is számon lesznek kérve, és viseljék el az ezzel járó macerát!" Nekem viszont úgy tűnik, mintha a tolvaj szocialisták viselnék nehezen a macerát: Az ügyészség gyors egymásutánban kérte a képviselőjelölti mentelmi jogok felfüggesztését: Szilvásy György, Hagyó Miklós, Kolompár Orbán esetében, ezek viszont az istenért nem akarnak lemondani róla!!! "Most fogják akasztani a hóhérokat?" - Húúúú, le sem merem írni, hogy vajon kire értheted a "hóhért", van jelöltem bőven a címre a legalsó szinttől az 5 legmagasabb közjogi "méltóság" egyikéig.”
 • 6. Agyalapi 2010. március 24. 21:14
  „Persze - karambolozott. Én is azt mondanám a helyében, ha menteni akarnám a bőrömet...”
 • 5. Léni 2010. március 24. 17:42
  „Fantasztikusak ezek a fideszesek! Ők mocskolódhatnak éjjel-nappal, mindenkire
  mindent rákenhetnek, ez teljesen természetes nyolc éve! Most, hogy Őket is éri
  támadás, vagy egyszerűen az igazságot ki meri valaki mondani, fel vannak
  háborodva. Kövér is a jó hírnevét akarja védeni , miközben az egyik leggyalázkodósabb
  alakja a Fidesznek. Szálljon már magába egy kicsit Ő is. A Fideszhez tartozók pedig
  szokják meg, hogy ezután ők is számon lesznek kérve, és viseljék el az ezzel járó
  macerát! Ők nem közszereplők, akiknek többet el kell viselni mint egy egyszerű
  állampolgárnak? Most fogják akasztani a hóhérokat?”
 • 4. dodó 2010. március 24. 16:30
  „"Autós üldözésben vett részt a Fidesz jelöltje! Baleset lett a vége!

  Tegnap éjszaka szolgálati autójával üldözött egy fejér megyei családot Törő Gábor, a megyei közgyűlés fideszes alelnöke, Fejér megye 5-ös választókörzetének képviselőjelöltje.
  Az értesülését Oszlánszki Zsolt, Bodajk polgármestere megerősítette, hozzátéve, hogy hivatalukba este egy segélyhívás érkezett. Megkerestük Törő Gábort is, aki az esetre úgy emlékszik, hogy kocsijával eltévedt, és koccant egy másik autóval. Azt, hogy mindez egy zsákutcában történt, nem tudja, nem emlékszik.
  ,,Tegnap este egy nő telefonált hozzánk, azzal, hogy ´Segítség! Üldöznek minket!´" - mesélte Oszlánszki Zsolt, aki mély megdöbbenésének adott hangot. Bodajk polgármesterének elmondása szerint a történet azzal kezdődött, hogy az említett házaspár szórólapokat osztogatott Bodajk belvárosában, amelyben Törő Gábor helyi fideszes politikus jövedelmével kapcsolatos ellentmondásokra hívták fel a figyelmet. ,,Semmi becsületsértő, rágalmazó tényt ez a szórólap nem tartalmazott" - mondta a polgármester, aki úgy tudja, hogy a szórólapot osztogató két személy nem is pártaktivista volt, hanem szórólapozásból él.
  A házaspár az este folyamán Törő Gábor egyik emberébe botlott, akit korábban súlyos testi sértéssel a bíróság már elítélt. A találkozásból szóváltás, a szóváltásból üldözés lett. A házaspár végül autójába pattant, és két gyermekével a hátsó ülésen (13 éves kisfiú, 16 éves lány) Iszkaszentgyörgy irányába vették az irányt, hogy egyik rokonuknál kérjenek menedéket. Autójukat hamarosan két autó is üldözőbe vette, reflektorokkal villogtak, és dudáltak. Az egyik üldöző Törő Gábor fideszes képviselőjelölt, megyei közgyűlési alelnök szolgálati Opelje volt.
  A menekülő Suzukit végül Iszkaszentgyörgyön egy zsákutcában kényszerítették megállásra, ahol Törő Gábor autója balról bevágott a Suzuki elé, leszorította azt, a két kocsi ütközött, majd a másik kocsival körülzárták a menekülőket. A helyszínre végül rendőrök érkeztek, akik az esetről jegyzőkönyvet készítettek. Úgy tudjuk, a szórólapozást végző asszony jelenleg is sokkos állapotban
  van, akárcsak az esetet végigszenvedő gyerekek is. Jelenleg őket otthonukban kezeli a háziorvos, és lapunknak sem tudtak eddig az esetről nyilatkozni, ám az incidensnek voltak szemtanúi is. Az autósüldözésben Törő Gábor kampányfőnöke, és egyben sógora is részt vett.
  Törő Gábor elismerte, hogy az ominózus este valóban találkozott ´véletlenül´ szórólapozókkal, akiket feljelentett jó hírnév megsértése miatt. Ezután autóba ült, eltévedt, és koccant egy kocsival, miután megpróbálta megelőzni. Arra a kérdésünkre, hogy ez az előzés egy zsákutcában történt, nem tudott válaszolni, majd lerakta a telefont, és többet nem vette fel." /MTI/”
 • 3. flexsnake 2010. március 24. 15:50
  „A hír sajnos nem szól róla hogy mely párt volt a felbujtó amely a kérdéses szórólapokat nyomtatta, de tudjuk jól....”
 • 2. varadipal 2010. március 24. 15:27
  „Még alíg közszereplő. és már nem tűrné a kritikát? Ezek ugatnak szólásszabadságról? Fidesz féle demokrácia.”
 • 1. Kulik 2010. március 24. 13:47
  „"Az országgyűlési képviselőjelölt a körülmények kivizsgálása érdekében lemondott mentelmi jogáról."

  Nagyon helyesen a továbbiakat megbízzuk a rendőrségre.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Molotov-koktélos támadás Tiszabőn

Molotov-koktélos támadás ért egy lakóházat a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszabőn. Senki sem sérült meg, a tüzet a lakók oltották el. Tovább olvasom