Délmagyar logó

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -3°C | 3°C Még több cikk.

Kárbejelentés

Győr. A csapadékos időjárás miatt tavaly év vége óta keletkezett belvízi közvetlen, vagy járulékos károkról bejelentést tehetnek a károsultak. A várható állami támogatás a belvíz által – kizárólagosan – a természetes személyek lakóingatlanjaiban okozott károkra terjedhet ki. A kárbejelentéssel kapcsolatos részletes hirdetmény megtekinthető a győri polgármesteri hivatal Honvéd ligeti és Czuczor G. utcai ügyfélszolgálatain, valamint a város internetes honlapján (www.gyor.hu). A kárbejelentés végső határideje június 6., 15 óra, elmulasztása jogvesztő.

Ingyenes jogsegély

Győr. A Polgári Érdekvédelmi Egyesület ingyenes jogtanácsadást tart minden hétfőn délután 4 és 5 óra között a Szent István út 1. szám alatti irodában.

Korlátozzák a forgalmat

Győr. A rendőrkapitányság holnap délelőtt 8-tól délután fél 3 óráig korlátozza a forgalmat a Kiskút ligeti úton a Stadion utca és a kemping bekötőútja közötti szakaszon, a labdarúgó-mérkőzésre érkező és onnan távozó szurkolók testi épségének megóvása érdekében. A megjelölt időben az útszakaszra kizárólag a rendezvény résztvevői, illetve a menetrendszerű autóbuszok hajthatnak be, legfeljebb 15 kilométeres óránkénti sebességgel közlekedve.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kézműves tábor

Tovább olvasom