Délmagyar logó

2017. 05. 22. hétfő - Júlia, Rita 15°C | 26°C Még több cikk.

Károlyi Ilona

Kategória: középiskolai tanár

Név: Károlyi Ilona
Kazinczy Ferenc Gimnázium, Győr

Jelölő: Szukhentrunk Viktória, Bucsics Katalin, Horváth Orsolya, Kuczora
Brigitta
Indoklás:Hogy miért nevezzük? Mert Ő az, aki igazán megérdemli! Az órái - bár sokat követel - nem gyomorgörccsel kezdődnek, hanem felelettel :-) Ám ettől senki nem fél, mert úgy megtanította az anyagot,"MINT AZ ISTEN". Mindemellett minden órán felbukkan egy-egy nem odaillő téma, és akkor valami csoda folytán, miután egy kis "életrenevelést" kapunk, visszakanyarodunk a kiindulási ponthoz, és folyik tovább a komoly, ám poénokkal tűzdelt tanulás. Segítségével nemcsak a nyelvet sajátítjuk el, hanem művelődünk is, később pedig sikeres nyelvvizsgát teszünk. Tehát, amellett, hogy nagyon jó tanár, az emberi arcát is megmutatja a diákoknak. Ezért szeretjük annyira! 

A jelölést támogatók:
Csizmadia Nóra: -

Kedves Olvasónk!
Ha Ön is úgy gondolja, hogy bármelyik jelöltet szívesen támogatná  szavazatával illetve jelölné valamelyik kategóriába, akkor nem kell mást tennie mint a tanar@kisalfold.hu e-mail címre elküldenie annak a tanárnak a nevét, akire szavazni szeretne (vagy jelölni), és természetesen az Ön nevét és telefonszámát, hogy éresíteni tudjuk ha Önre mosolyog a szerencse. Örömmel vennénk ha szavazatát ill. jelölését röviden néhány sorban megindokolná.

További részletek a kampányról itt >>

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tatárföldön Rába-futóművel

– Az idei évre kedvezőek a kilátásaink az egykori Szovjetunió utódállamaiban, ahol három év alatt a négyszeresével tudtuk növelni eladásainkat – fogalmazott a Kisalföldnek adott interjújában Pintér István, a Rába Járműipari Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság elnök-vezérigazgatója. Minőség szempontjából eltűntek a különbségek kelet és nyugat között. Tovább olvasom