Délmagyar logó

2018. 02. 23. péntek - Alfréd 0°C | 5°C Még több cikk.

Kattant a bilincs: külföldről behozott autókkal üzleteltek - fotó, videó

Az ügyben eddig 48 - összesen több 100 millió forint értékű - gépkocsit foglaltak le és 8 autó körözését rendelték el.
Hat embert fogott el egy összehangolt akció keretében március 6-án a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói és a Nemzeti Adó és Vámhivatal Bevetési Főigazgatóságának munkatársai - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden.

A police.hu-n olvasható közlemény szerint az eddig beazonosított 3 nő és 6 férfi 2012. január 1-jétől külföldi országokból tulajdonított el nagy értékű gépjárműveket. A csoport arra specializálódott, hogy a gépkocsikat hamis okirattal forgalomba helyezze és értékesítése Magyarországon.

Külföldről behozott gépjárművekkel üzleteltek. Videó: Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói az ügyben eddig 48 – összesen több 100 millió forint értékű - gépkocsit foglaltak le és 8 autó körözését rendelték el. Az autókat, valamint az okmányokat a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja, amelyek eredményétől függően bővülhet az esetleges tanúk, valamint az elkövetők köre, mivel 28 gépkocsi adatainak ellenőrzése jelenleg is folyamatban van.

C. Cristiano és két társa, Cs. Gabriella és K. András gyanúsítottak tartózkodási helye jelenleg nem ismert, ezért ellenük a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitányság elfogató parancsot adott ki.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

M. Gyulának és F. Zsolt Péternek március 6-án elrendelték előzetes letartóztatását, velük és szabadlábon védekező társaikkal szemben, a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés, okirat-hamisítás, valamint orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja le.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mesterházy: négy év alatt kétszázötvenezer valódi munkahelyet teremtünk

Kétszázötvenezer "valódi" munkahelyet, százezer forint nettó minimálbért, valamint a kkv szektor fejlesztését ígérte Mesterházy Attila. Tovább olvasom