Délmagyar logó

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 26°C Még több cikk.

Kazáncsere-pályázat: régiónként eltérő határidők

Módosul a nyílászárók cseréjére kiírt pályázat benyújtási határideje is.
Régiónként eltérő beadási határidőket jelölt meg a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) a Fűtéskorszerűsítés (kazáncsere) pályázat problémamentes benyújtása érdekében, valamint a nagy érdeklődésre tekintettel - közölte a minisztérium pénteken.

Az Otthon Melege Program keretében meghirdetett pályázaton a lakóingatlanok szén-dioxid-kibocsátásának csökkentését eredményező energiahatékonysági beruházások részesülhetnek támogatásban. A megvalósításához rendelkezésre álló keretösszeg 1 milliárd forint.

A támogatásra 2014. október 22. és november 31. között szakaszosan, az egyes régiók számára egyedileg meghatározott időpontban, illetve a forrás kimerüléséig lehet pályázni.

A pontos határidőket és az egyes régiók számára arányosan rendelkezésre álló forrást a kormányzati portálon, valamint a pályázatkezelő ÉMI Nonprofit Kft. honlapján közétett módosított Pályázati Útmutató részletesen tartalmazza - hívja fel a figyelmet közleményében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

Módosul a nyílászárók cseréjére kiírt pályázat benyújtási határideje

Módosul a homlokzati nyílászárók cseréjére kiírt pályázat benyújtási határideje; a benyújtásra szakaszosan, az egyes régiók számára egyedileg meghatározott időpontban lesz lehetőség - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) pénteken.

A tárca közleményében emlékeztetett: szeptember 29-én jelent meg a kiírás, összesen 1,1 milliárd forintos keretösszeggel támogatják a lakások szén-dioxid-kibocsátás csökkentést eredményező energiahatékonysági felújítását. A pályázatokat benyújtani október 29-én nulla órától lehet, elektronikus úton.

A nagy érdeklődés miatt a pályázatok benyújtására szakaszosan, az egyes régiók számára egyedileg meghatározott időpontban, október 29-e és november 27-e között, vagy a forrás kimerüléséig lesz lehetőség.

A pontos határidőket és az egyes régiók számára arányosan rendelkezésre álló forrást a módosított pályázati útmutató részletesen tartalmazza.

A részletes pályázati dokumentáció a kormányzati portálon, a Zöld Beruházási Rendszer (www.zbr.gov.hu) és a pályázatkezelő ÉMI Nonprofit Kft. (www.emi.hu) honlapjain érhető el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beutazási tilalom: kormánytagokról is beszélt Goodfriend

Szijjártó azt várja, hogy az amerikai nagykövetség adjon át hiteles információt az ügyben. Tovább olvasom