Délmagyar logó

2017. 08. 20. vasárnap - István 17°C | 34°C Még több cikk.

KDNP: önálló jelöltek

Három körzetben indít önálló képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a KDNP Csornán. A jelöltek sajtótájékoztatón mutatkoztak be.
A Kereszténydemokrata Néppárt csornai szervezete nyíltabb, tisztább, őszintébb, határozottabb önkormányzati munkát szeretne a városban az októberi választás után. A párt együttműködik a jobboldali szervezetekkel, hét körzetben közösen indítanak képviselőjelöltet, de a KDNP önálló listát állít, és három körzetben önálló jelöltjük is lesz.
Háncs Károly, a párt helyi elnöke (a 7-es körzet közös jelöltje) sajtótájékoztatón elmondta: valamennyi képviselőjelöltjük leadta a szükséges ajánlószelvényeket és nyilvántartásba is vették őket.

Az elnök bemutatta önálló jelöltjeiket is. Póczik János (1-es körzet) két ciklus óta önkormányzati képviselő, elsősorban háttérmunkában jeleskedett és a döntés-előkészítésből vette ki a részét. Bandics Károly (4-es körzet) tizenöt éve él Csornán, két gyermeke van. Célja, hogy a csornai iskolák mellé alapítványok szerveződjenek, melyek a rászoruló gyerekeket támogatják. Nagy Domokos (6-os körzet) a körzet kerékpáros közlekedésének megoldását tartja fontosnak, valamint az utak, járdák felújítását, bővítené a parkolóhelyek számát és átvizsgáltatná a szennyvízcsatorna-rendszert.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tevez bemutatkozott

labdarúgás

Az argentin Carlos Tevez bemutatkozott a West Ham Unitedben, amely … Tovább olvasom