Délmagyar logó

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 18°C Még több cikk.

Kecskeméten a Fidesz Országépítő találkozója

A Fidesz Magyar Polgári Szövetség számára a jelenlegi kormány leváltása nem cél, hanem eszköz, hiszen a jövőt szeretné megnyerni - jelentette ki Orbán Viktor pártelnök az Országépítő találkozó kecskeméti állomásán.
A nagyobbik ellenzéki párt küldetése az, hogy nem egy négy éves kormányzást, hanem egy korszakot akar lezárni. A vadkapitalizmussal szemben a magyar szolidaritás programját kínálja minden magyar számára - hangsúlyozta Orbán Viktor. Először is vissza kell állítani a tisztességes munka becsületét pénzben és erkölcsileg egyaránt, mert az elmúlt 15 évben a spekuláció volt a középpontban.

Az államnak a piacgazdaságban a polgárok oldalára kell állnia, hogy ne legyenek kiszolgáltatottak a monopóliumokkal, az áremelésekkel szemben - tette hozzá a Fidesz elnöke. Véleménye szerint amíg a Gyurcsány kormány kívülről várja a segítséget, addig az általuk megalkotott szolidaritás programja a magyarokban meglévő erőre, tudásra, tehetségre és szorgalomra épít. A magyar gazdaságot a saját lábára kell állítani, mert ma kiszolgáltatottabb, mint valaha. Ezt pedig csak a magyar kis- és középvállalkozások megerősítésével lehet elérni. A mindenkori kormánynak elsősorban az ő érdekeiket kell képviselni. Ők tudnak ugyanis megélhetést biztosítani annak a 700 ezer embernek, akinek nincs állandó munkája hazánkban - mondta Orbán Viktor Kecskeméten.

(Krónika hírszolgálat
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy dúla születése

Egyre többen szülnek dúla, azaz "civil" segítő asszony bevonásával, aki megkönnyíti a nehéz órákat. A dúla olyan szülési tapasztalattal rendelkező nő, aki folyamatos fizikai, érzelmi és informatív segítséget nyújt az anyának a szülés előtt, alatt és után. Auxner Beatrix Győrújbaráton él, főállású édesanya, képzett szülésznő és dúla. Már lánykorában elhatározta, hogy nagy családja lesz. Tovább olvasom