Délmagyar logó

2017. 11. 21. kedd - Olivér 1°C | 8°C Még több cikk.

Kedves utasok!

Egy csokor válogatott gyöngyszem a londoni metróvezetők hangszóróba bemondott közleményeiből.

„Högyeim és uraim! Elnézésüket kérem a késedelemért. Tudom, mindenki szeretne mielőbb hazaérni. Hacsak nem az én exfeleségemmel házasodtak össze, mert akkor biztos, hogy inkább átszállnának a következő megállóban, és ellenkező irányba mennének tovább."
„A szerelvény sajnos késik, mert megbetegedett a kalauz, nem tudja megkülönböztetni a könyökét a hátától. Ha további információkhoz jutok, tájékoztatom önöket."
„Kedves utasok! A jó hírt vagy a rosszat mondjam először? A jó az, hogy pénteken volt a születésnapom, és egy jót buliztam. A rossz hír pedig, hogy Stratford és East Ham között meghibásodott valami, így nem megyünk a végállomásig."
„Hölgyeim és uraim! Elnézésüket kérjük a késésért, de a Viktória állomásnál biztonsági ellenőrzés folyik, ezért sajnos egy darabig itt kell várakoznunk. Addig is töltsük el az időt kellemesen. Akkor rajta, mindenki együtt, hogy: »Tíz zöld üveg...«!"
„Kéregetők vannak a szerelvényen. Kérem önöket, hogy ne bátorítsák őket. Hogyha van felesleges aprópénzük, inkább fordítsák egyéb jótékony célra, vagy adják ide nekem."
Az egyik metróvonalon egy különösen meleg napon a vezető a következőt mondta be, nyugat-indiai tájszólással:
„Kérem, szálljanak be a szaunába, hölgyeim és uraim! Sajnos, törülközővel nem szolgálhatunk!"
„Kérem, szíveskedjenek észrevenni, hogy a sípoló hang azt jelzi, hogy az ajtók záródnak. Nem azt, hogy dobják magukat vagy a táskájukat az ajtóba!"
„Nem tudunk elindulni, mert valami idióta berakta a kezét az ajtónyílásba!"
„Felhívom a figyelmüket, hogy a kocsikban tilos a dohányzás! Ha pedig valaki jointot szív, akkor az lenne a becsületes, hogy körbeadja a többi utasnak is!"

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megnézi a kormányfőjelöltek vitáját?

Tovább olvasom