Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Keller László volt az igazi megbízó

Keller László - korábbi közpénzügyi államtitkár - volt az Orbán-kormány meghatározó alakjai ellen 2002 végén kezdődött adatgyűjtés igazi megbízója - írja a Magyar Nemzet.
A lap csütörtökön arról írt, hogy az Orbán Viktor, Simicska Lajos és Kalmár István elleni állítólagos nyomozásra Kapolyi László szocialista képviselő szerződött a Finder Bt-vel. Az újság szerint "Kapolyi Lászlónak nem magától jutott eszébe a levadászás".

Azt 2002-ben egy kormányzati szereplő, Keller László, akkori közpénzügyi, ma PM-államtitkár rendelte meg tőle. Kapolyi László csütörtökön közleményében azt írta a tulajdonában álló cégcsoport valóban kötött szerződést korábban a Finder Bt.-vel, de a megállapodásban "politikusokat érintő feladat fel sem merült"

A lap azt írja, hogy csütörtökön keresték Keller Lászlót, de a megkeresésre nem reagált.

Olvasóink írták

 • 6. matriné 2008. április 27. 08:21
  „Majd akkor megismerjük, ha a "cucslag" mellet Ő ,is két helyről,is kapja a börtönben a fizetését abból amit a nyugdíjasoktól ellopnak!”
 • 5. Tudatlan 2008. április 26. 16:01
  „Nem tudjátok véletlenül, hogy ki volt Magyarország közpénzügyi államtitkára?”
 • 4. matriné 2008. április 26. 11:14
  „Kedves "Didi"! Miről gondolod, hogy nekem tetszik az Orbán féle semmittevés? Ezek is csak a nyálveréshez értenek! Majd, ha arányos lenne a jövödemük a munkájukhoz, akkor tennének a köz asztalára a válsztóik akarata szerint! De tehetségtelenek! Mit képzelsz kinek tetszett, hogy a nyugdíjakat pofára osztiották a hatalmuk fénykorán? Ezek sem voltak képesek a nyugdíjasok kifosztását megállítani! Sőt ma sem törődnek vele!”
 • 3. Didi 2008. április 26. 09:56
  „Matriné!

  Nem elírtad véletlenül, hogy parlamentet írtál? Vagy már nem bírja a szög Orbán képét a szobád falán? :-))”
 • 2. matriné 2008. április 26. 07:54
  „Ahol a pénz ott a hatalom Magyarországon! Az igazságszolgáltatás meg a bánbyászbéka ülepe alatt! Ezt a parlamantet pedig egy az egyben szibériába kellenhe exportálni, mert nem képviseli kellően a választóit!”
 • 1. legal 2008. április 25. 09:49
  „Hja, könnyű annak a pártnak, amelynek ilyen mecénásai vannak, mint Kapolyi László a 100 milliójával. A minap Nyakó István lekicsinylő szavait olvashattuk arról, hogy miért bíznák a népek az ország ügyeinek intézését egy olyan pártra (Fidesz), amely "nem tud megbírkózni a maga előtt görgetett 2 milliárd forintnyi hitelállományával." Persze, szó nincs arról, hogy az akkori kormány érintett lett volna az ügyben, á dehogy, Kellernek semmi köze hozzá. Ez a nekünk, a népnek szánt cumi.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Balatoni elkerülő: átadják végre?

Május 5 - re tervezik a 71-es út Balatonakarattyát, Balatonkenesét és Balatonfűzfőt elkerülő… Tovább olvasom