Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Kémkedtek Kidman után

Anthony Pellicanót valószínűleg Tom válóperes ügyvédje, Dennis Wasser bérelte fel, hogy hallgassa le a sztárpárt.

Anthony Pellicanót valószínűleg Tom válóperes ügyvédje, Dennis Wasser bérelte fel, hogy hallgassa le a sztárpárt.

Richie Di Sabatino, a Nicole jogi képviselője által "mozgósított" privát szimat igencsak meglepődött, amikor tudomást szerzett a 2001-es felvételről.

- Megvizsgáltuk a telefonokat és felszereltünk egy készüléket, mely megakadályozta, hogy ezt a vonalat lehallgassák. Megpróbáltunk egy lépéssel előttük járni. A kazetták, melyeket az FBI is meghallgatott, valószínűleg Tom telefonbeszélgetéseit tartalmazták. Pellicano minden ügyfelét lehallgatta. Cruise és Kidman gyorsan megállapodásra jutott, így semmi sem került nyilvánosság elé, kivéve a National Enquirer-ben megjelent sztorit. Köztudott, hogy ez a lap volt Pellicano kedvenc újsága -nyilatkozta Sabatino.

Pellicano, akit végül felmentettek, Cruisék mellett számos más híresség - többek között Sylvester Stallone - telefonbeszélgetéseit is rögzítette.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mint a borsó meg a héja

Ugyanannak a pulóvernek a női és a férfi változatát vették egymásnak, egymástól függetlenül, meglepetésképp. Ugyanúgy esznek, azaz csak addig tartják a kést a jobb, a villát a bal kezükben, míg összevágják a húst, aztán megcserélik azokat. Feldmann Genovéva és Flohe Róbert több hasonlóságukat jelző dolgot is fel tudna sorolni. Úgy összeillenek, mint a borsó meg a héja. Tovább olvasom