Délmagyar logó

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -5°C | 3°C

Kende vádol, Martonyi cáfol Navracsics az MSZP szavazótáboráról Fidesz: több járulék Dávid az akadályról MSZP: pályázatra fel! Ellenőrzések

Budapest» Kende Péter szerint Martonyi János volt külügyminiszter Marosvásárhelyi fedőnéven III/II-es informátorként írt jelentéseket külföldi útjairól. Martonyi János határozottan cáfolta, hogy informátorként dolgozott volna.

Az Állambiztonsági Levéltárban őrzött munkadossziéban talált adatok alapján az újságíró azt állítja, hogy Martonyi János informátorként dolgozott az 1960-as években. Martonyi János elmondta: „Nem voltam hálózati személy, nem végeztem hálózati tevékenységet, nem mqködtem együtt az állambiztonsági szervekkel, nem voltam informátor. Ezzel szemben 25 éven keresztül ellenséges személyként tartottak nyilván.”
Veszprém» Egy év alatt 750 ezer szavazó hagyta el az MSZP-t a legújabb közvélemény-kutatások szerint – mondta Navracsics Tibor csütörtökön Veszprémben. Ez jól mutatja a kormányzati politika kudarcát – tette hozzá a Fidesz parlamenti frakcióvezetője. Navracsics Tibor szerint „kudarc és káosz” jellemzi a kormány elmúlt egy évét, s szerinte „valójában az ország ma nem mqködik”.
Budapest» A Fidesz szerint a több-biztosítós modell bevezetésével többet kell majd fizetni az egészségügyi ellátásért, mert a profitorientált magánbiztosítók ki fogják kényszeríteni a járulékemelést – hangsúlyozta Varga Mihály, az ellenzéki párt alelnöke tegnap.
Budapest» A folytonos múltba tekintés és az úgynevezett „köldöknézés” akadályozza a fellendülést, a versenyképességet Magyarországon – mondta Dávid Ibolya, az MDF elnöke csütörtökön, az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) budapesti rendezvényén. Dávid Ibolya közölte: a Magyar Demokrata Fórum erős Amerikában, erős Európában és a kettő együttmqködésében érdekelt.
Budapest» Az MSZP szerint történelmi pillanatnak nevezhető, hogy befejeződött az egyeztetés az Új Magyarország Fejlesztési Tervről, most az operatív programok részleteit vitatják meg, majd a pályázatok elbírálása következik.
Budapest» Új megoldást keres a közúti szabálytalanságok és a balesetek visszaszorítására az ORFK, május 1-től december 31-ig minden megyében napi minimum 4 órában koncentrált ellenőrzést terveznek – mondta tegnap az ORFK főosztályvezetője.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

500 éve ''létezik'' Amerika

Tovább olvasom