Délmagyar logó

2018. 11. 20. kedd - Jolán 2°C | 8°C Még több cikk.

Képzőművészek pályamunkáit várja a Diákhitel Központ

Az első három díjazott egymillió forint értékben vihet haza asztali számítógépet, táblagépet vagy okostelefont.
A KÉPZŐ-t a Diákhitel Központ Zrt. immár hatodik alkalommal rendezi meg az A38 Hajó közreműködésével. Az elmúlt öt évben 1300 pályázó, közel 3000 pályamunkával jelentkezett, a kiállításokon száznál több művet mutatott be a Társaság a nagyközönségnek.

„Milyen hatással van a technológia mindennapi életünkre?" E téma képzőművészeti ábrázolása került a Diákhitel Központ Zrt. festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázatának fókuszába, melyen középiskolás diákok és felsőoktatásban hallgatók indulhatnak értékes és hasznos díjakért.

A magyarországi közép- és felsőfokú intézmények hallgatói 2017. november 14-e éjfélig nyújthatják be pályamunkáikat. A művek közül szakértő zsűri választja ki a decemberben megrendezendő kiállításra méltó legjobb alkotásokat, illetve dönti el, hogy kiket javasol az előkelő dobogós helyekre. A zsűri elnöke, egyben a pályázat fővédnöke Pásztor Anna énekes, előadóművész.

Érdemes indulni a pályázaton, hiszen az első három díjazott egymillió forint értékben vihet haza asztali számítógépet, táblagépet vagy okostelefont.

A kiállítás megnyitója 2017. december 7-én, csütörtökön lesz az A38 Hajón. A legjobbnak ítélt 20 műalkotás egy héten keresztül, december 13-áig lesz látható az A38 Kiállítóterében.

További információkért itt érhetők el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Természetes, hogy a katolikus iskola befogadja a menekült gyerekeket

Természetes, hogy a katolikus iskola befogadja a menekült gyerekeket
A Patrona Hungariae Katolikus iskolában elárvult kongói és muzulmán afgán diákok is tanulnak. Tovább olvasom