Délmagyar logó

2017. 10. 20. péntek - Vendel 9°C | 24°C Még több cikk.

Kérdések és válaszok

Lapunkban rövidesen útjára indul új játékunk, az Átváltoztatjuk. Néhány hete már olvasóink ismerhetik felhívásunkat, ami mindig Bizalmasan mellékletünkben jelenik meg, hiszen maga a sorozat is itt kap majd helyet. Olvasóinktól a játékfeltételekre vonatkozóan számos kérdést kaptunk, a válaszokkal pedig nem maradunk adósak.
Az Átváltoztatjuk játékkal kapcsolatban sokan érdeklődtek, hogy ragaszkodunk-e az egész alakos fotóhoz, vagy elég, ha csak igazolványképet küldenek magukról. A legjobban az egész alakos képnek örülünk, de elfogadjuk az igazolványképet is. Fotót azonban mindenképpen szükséges küldeni, nélküle nem érvényes a jelentkezés!

Többen kíváncsiak arra, hogy a stylist (az öltöztető) választ a beérkezett pályázatok közül, vagy pedig sorsolás útján történik a kiválasztás. A stylist választ a beérkezett pályázatok közül, és nem lesz sorsolás.

Nyilván itt kap hangsúlyt a beküldött fotó mérete és minősége.
Fontos tudni, hogy játékunkban csak előfizetőink vehetnek részt. Az egy háztartásban élő feleség, gyermek is előfizetőnek számít, de például a barátnő nem.

Maga a játék, az átváltoztatás (kozmetikus, fodrász, öltöztetés, stb.) mindig hétfőn történik, és három nappal később, csütörtökön jelenik meg az írás és fotók a Bizalmasan mellékletben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szövetségben a gazdákkal

Szakács Imre, Lukácsi István, és az FKGP megyei vezetője együttműködési megállapodást írt alá. Tovább olvasom