Délmagyar logó

2018. 04. 19. csütörtök - Emma 11°C | 23°C Még több cikk.

Kérdések és válaszok a győri fürdő szolgáltatásairól

Élményfürdő du. 5 után: minden büfé zárva, a medencék alja csúszik, a víz hideg, fél 7-kor a kinti élményelemek kikapcsolva... Sötétedés után világítás

helyett csak a tv megy, női zuhany nem működik.... Mindez 3500 Ft-ért.

Kovacsics Imre, a győri fürdőt üzemeltető Rába Quelle Kft. ügyvezető igazgatója sorba szedte az olvasói felvetéseket. Íme a válaszok: – A büfék üzemeltetői nem mi vagyunk, hanem vállalkozói szerződéseket kötöttünk, ezzel együtt tudom, hogy – kivétel a felső étterem – zárásig kell hogy nyitva tartsanak. A víz hőfokáról annyit, Magyarország összes élmény- és termálfürdője közül nálunk a legmelegebb, 36, illetve 38 Celsius-fok. Ennél melegebb már nem lehet. Az élményelemeknek megadott program szerint kell működniük, ezeken csak akkor változtatunk, ha a vendégszám magas.
Kovacsics Imre itt megjegyezte, szándékukban áll, s most már meg is teszik, hogy a programot látható helyre kiteszik, így mindenki tudhatja majd, mikor melyik élményelemre számíthat. A világításról annyit jegyzett meg, a kivetítő mellett valóban nem égnek a lámpák, de csak azért, hogy aki nézné az adást, az lássa is. A fürdőzők igénye miatt választották ezt a megoldás, de csak ott, máshol mindenhol van világítás. Szemben az előbbi felvetésekkel, a zuhannyal kapcsolatban elismerte, valóban nem működik, azért nem, mert a háromévenként esedékes felújítást végzik. Péntekre viszont elkészülnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árusítsanak gyógyszert a benzinkutaknál?

Tovább olvasom