Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Kerékcsere közben lopták meg a sofőrt

Kiraboltak egy paksi sofőrt, miközben defektet kapott járművén cserélt kereket. A trükkös tolvajt időközben elfogták. Százezer forintot érő holmnit vitt el a veszteglő autóból - anélkül, hogy annak sofőrje felfedezte volna.
A paksi sofőr külföldi útjáról tartott hazafelé , amikor Kisbér és Mór között a 81-es főúton defektet kapott. Megállt, hogy kereket cseréljen, majd amikor végzett, akkor vette észre, hogy a bal hátsó ajtó közelében lévő bőrkabátja és utazó táskája eltűnt. A százezer forint értéket képviselő holmit kerékcsere közben kellett, hogy kiemeljék autójából ismeretlenek.

A sértett elmondta, hogy korábban, illetve 3-4 kilométerrel előbb egy kereszteződésben egy fehér színű Skoda Fabia Combi állt elé, amitől nem is tudott 1-2 percig elindulni. Ezt követően észlelte a defektet, ami miatt meg kellett, hogy álljon.

A rendelkezésre álló adatok alapján vontak ellenőrzés alá a járőrök 00.15 perckor egy Skoda Fabia-t. A fehér színű jármű csomagtartóját átvizsgálva megtalálták a járőrök a korábbi bejelentésben szereplő bőrkabátot és utazótáskát. A zirci sofőrt előállították, a nyomozók elszámoltatták. A vele szemben indított eljárásban kiderült, hogy a lopásban társa volt egy kisbéri férfi, akit lakásáról állítottak elő péntekre virradóra a nyomozók.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Marx nélkül Károly

Folytatás az 1. oldalról. Tovább olvasom