Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Keresd

a párod!

A győri Szent Cirill és Method alapít-

vány anya- és csecsemőotthon javára ajánlják fel az első „Keresd a párod!” bál bevételét a rendezvény szervezői. A bálra olyan 25 év feletti hölgyeket és férfiakat várnak, akiknek nincs lehetőségük partnerkeresésre.
A farsang utolsó hétvégéjén, március 4-én rendezi „Keresd a párod!” elnevezésű bálját a Révész étterem. „A társkereső hölgyeknek, uraknak szervezett rendezvényünkre azokat a vendégeket várjuk, akik elmúltak már huszonöt évesek és kulturált körülmények között szeretnének párt találni maguknak. Ennek a korosztálynak a tagjai már nem nagyon járnak diszkókba, illetve a hétközna-

pokon – főként munkájuk, elfoglaltságuk vagy egyszerűen beállítottságuk miatt – nincs lehetőségük a partnerkeresésre” – mondta el lapunknak Keglovich Julianna szervező.
A bál vendégeit színes programokkal segítik a rendezők, hogy minél több lehetséges jövőbeli partnerrel ismerkedjenek meg.
– A bált jótékony céllal rendezzük, bevételét a Szent Cirill és Method alapítvány győri, Kossuth utcai anya- és csecsemőotthona javára fordítjuk. A közeljövőben tervezzük más jótékony célú rendezvény szervezését is – tudtuk meg Keglovich Juliannától, aki még hozzátette, hogy ha a párkereső bál jól sikerül, megalakítják a „Keresd a párod!” klubot.
A bálra a Révész étteremben és a Tourinform-irodában lehet jegyet vásárolni, illetve a 96/320-667-es telefonon rendelni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Várnak!

A győri M-M Vonal ifjúsági telefonos lelkisegély-szolgálat három hónapos ingyenes ügyelői… Tovább olvasom