Délmagyar logó

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -3°C | 4°C Még több cikk.

Kertészek és kertbarátok

Győr. A kertészek és kertbarátok városi egyesülete ma délután 4 órakor tartja foglalkozását az Ady Endre Művelődési Házban (Teleki u. 38.). Napirenden az időszerű kertészeti témák és a vezetőségválasztás előkészítése.

Ima a gyógyításért

Győr. A Magyar Könyvklub Rt. Springer Tudományos Kiadója szervezésében holnap délután 2 órától a Kisfaludy könyvesboltban dr. Eke Gyula dedikálja Ima a gyógyításért című könyvét.

Gazdák figyelmébe

Kajárpéc. A jövő évi adójogszabályok változásai a mezőgazdaságban, különös tekintettel az egyszerűsített vállalkozói adó választására, valamint a pályázati lehetőségekről szóló tájékoztató lesz a témája annak az előadásnak, melyet a Nyugat-Magyarországi Egyetem továbbképző intézete tart holnap este 6 órakor a kultúrházban.

Ajándékhangverseny

Győr-Ménfőcsanak. A Richter János Zeneművészeti Szakközépiskola holnap délelőtt 11 órai kezdettel ajándékhangversenyt ad minden érdeklődőnek a Bezerédj-kastélyban.

Véradás

Rajka. Az Országos Vérellátó Szolgálat győri központja kiszállásos véradásán holnap délután fél 3-tól este 7 óráig a rajkaiakat várja a helyi általános iskolában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy finomság az arab konyhából

Tovább olvasom