Délmagyar logó

2017. 11. 17. péntek - Hortenzia, Gergő 6°C | 9°C Még több cikk.

Késik az MDF-leleplezése

Bár csütörtökre ígérte, mégsem hozta nyilvánosságra az MDF az újabb választási visszaéléseket, a pártvezetés tegnapi ülésén úgy döntött, hogy több időre van szükség a képviselőjelöltek által jelentett esetek kivizsgálására és értékelésére.
Hock Zoltán elnökhelyettes elmondta: jövő hét elejére csúszhat a bejelentés, mivel "annyi a vizsgálatra váró ügy". A feljegyzések szerint több mint öt olyan eset fordulhatott elő a kampányban, mint amilyen Kalocsán történt.

Múlt héten derült ki, hogy a Fidesz ottani jelöltje, Bagó Zoltán fenyegetéssel akarta visszalépésre bírni MDF-es riválisát, Romsics Imrét, aki magnófelvételt készített a beszélgetésről. A botrány kipattanása után a Fidesz visszaléptette és kizárta Bagót. Hock Zoltán cáfolta, hogy lennének újabb magnó- vagy videofelvételek a visszás esetekről. "Nem célunk, hogy kriminalizáljuk a kampányt" - közölte az elnökhelyettes.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy dúla születése

Egyre többen szülnek dúla, azaz "civil" segítő asszony bevonásával, aki megkönnyíti a nehéz órákat. A dúla olyan szülési tapasztalattal rendelkező nő, aki folyamatos fizikai, érzelmi és informatív segítséget nyújt az anyának a szülés előtt, alatt és után. Auxner Beatrix Győrújbaráton él, főállású édesanya, képzett szülésznő és dúla. Már lánykorában elhatározta, hogy nagy családja lesz. Tovább olvasom