Délmagyar logó

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 2°C | 8°C Még több cikk.

KÉSZ-előadás

Győr. A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége meghívására holnap este 6 órától dr. Veres András püspök, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia titkára tart előadást A keresztény ember egy nem keresztény társadalomban – címmel a tanítóképző főiskola Liszt Ferenc utca 17. szám alatti épületében. A részvétel díjtalan.

A rákszűrés hete

Nagybajcs. A háziorvosi szolgálat Az egészséges holnapért címmel a rákszűrést megismertető előadás-sorozatot szervez a héten. Ma délután 5 órától relaxációs tornagyakorlatokat tartanak az óvodában (Iskola u. 1.), holnap délután 2-től 4 óráig életmód-tanácsadás és vérnyomás-, vércukormérés lesz a védőnői tanácsadóban, csütörtökön pedig ugyanebben az időszakban az orvosi rendelőben (Kossuth u. 67.) nőgyógyászati rákszűrésre várják az egészségük megőrzéséért tenni kívánókat.

Fogadóóra

Győr. Dömötörné Holeczky Judit alpolgármester holnap délután 2-től 3 óráig fogadja az érdeklődő ügyfeleket a városháza I. emeleti 50. számú irodájában. Előzetes bejelentkezés az 500-255-ös számú telefonon lehetséges.

Lokálpatrióta-est

Győr. A Pro Urbe Egyesület ma este 6 órakor kezdődő Lokálpatrióta-estjén a Révész Hotel különtermében dr. Kovács Zoltán, a Széchenyi-egyetem dékánja tart előadást Logisztika – citylogisztika címmel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lomtalanítás

Dunasziget. A községben holnap reggel 7 órától lomtalanítás lesz. A szervezők arra kérik a lakókat,… Tovább olvasom