Délmagyar logó

2017. 07. 27. csütörtök - Olga, Liliána 16°C | 26°C Még több cikk.

Készenléti rendőrök a GYSEV vonatain

A Készenléti Rendőrség is vigyázza a rendet és az utazók biztonságát a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. (GYSEV) vonalain közlekedő vonatokon - tájékoztatott a vasúttársaság sajtóreferense hétfőn.
Stöckert Dávid elmondta: rendszeresen, hetente több alkalommal vonatra szállnak a GYSEV vonalain a Készenléti Rendőrség tagjai. A Készenléti Rendőrség tagjai a GYSEV-vel kötött megállapodásnak köszönhetően kiemelten figyelnek a Győr-Sopron, a Sopron-Szombathely és a Szombathely-Szentgotthárd vonalakon közlekedő vonatokra.

A Székely Csaba, a GYSEV vezérigazgatója, valamint Papp Károly rendőr dandártábornok, a Készenléti Rendőrség parancsnoka által aláírt egyezmény azt is lehetővé teszi, hogy a szervezet hivatásos tagjai a GYSEV vonatain díjmentesen utazva, jogsértő magatartás esetén bármikor szolgálatba állhatnak.

A rendőri jelenlét nagyban hozzájárul a vonaton utazók biztonságérzetének növeléséhez. Az egyenruhás rendőrök sokszor már a megjelenésükkel távol tartják az utazók értékeit eltulajdonítani szándékozó személyeket. Szolgálatuk során a kísért vonatokon kívül fenntartják a rendet a pályaudvarokon, intézkedés alá vonják a jogsértést elkövetőket és segítséget nyújtanak a jegyvizsgálóknak - közölte a sajtóreferens.

Olvasóink írták

  • 3. KolompárRómeó 2009. november 09. 19:51
    „Fekvőrendőrök?”
  • 2. klj_54 2009. november 09. 16:06
    „Affenét, vigyázzák a GYSEV vagyonát!”
  • 1. igazságkereső 2009. november 09. 15:14
    „Eddig a nyugat-dunántúli, nyugati térsége az országnak biztonságban volt.Már ott is csökkent az életszínvonal annyira, hogy a vonaton is A RENDŐRSÉG SEGÍTSÉGÉRE van szükség?!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiraboltak egy benzinkutat Mezőkövesden

Kiraboltak egy benzinkutat hétfő hajnalban Mezőkövesden, személyi sérülés nem történt, a rabló… Tovább olvasom