Délmagyar logó

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 2°C | 12°C Még több cikk.

Keszthely

0 (0) Csorna 2 (1)

Keszthely, 200 néző. V.: Józsa.


Bogacsics – Keveházi, Hegyesi, Kütsön, Nemes, Buzási, Kovács, Horváth, Takács, Kottán, Bagó. Edző: Szabó Imre.
Lőre – Horváth I., Csík, Buti, Jakab, Nyerges (Szabados), Baán, Bárány, Tóth Z., Hollósi (Bóna), Németh (Jandó). Edző: Horváth László.
Gsz.: Csík, Bóna.
A mérkőzést bátran kezdték a vendégek, az első két helyzet is az ő kombinatív játékukból alakult ki. Közben hatalmas jégeső zúdult a keszthelyi pályára, így a játékvezető húszperces szünetet rendelt el. A 25. percben Hollósi hagyta faképnél őrzőit, majd 14 méterről lőtt, de lövését a kapus bravúrral hárította. A 28. percben Hollósi végzett el szabadrúgást 24 méterről, rövid sarokra tartó lövését a kapus vetődve hárította. A 44. percben Hollósi szögletét a jókor érkező Csik közelről fejelte a hálóba. 0–1.
A második félidőben a hazaiak mindent egy lapra feltéve támadtak, de a 89. percben egy vendégkontra után Tóth Z. passzolt Bóna elé, aki higgadtan gurított az elfekvő kapus mellett a hálóba. 0–2.
A csornai csapat az egész évben tapasztalható, megalkuvást nem tűrő játékkal és lelkesedésével hatalmas csatában győzött egy jól felkészített csapat otthonában.
Jók: Lőre, Horváth, Tóth Z., Csík, Jakab, ill. Bogacsics, Bagó.
Szabó Imre: – A zivataros jégeső sem tett jót nekünk, de elsősorban mentális hibáink miatt nem tudtuk megnyerni a számunkra fontos mérkőzést, gratulálok a Csornának.
Horváth László: – Jó mérkőzésen, küzdelmes játékkal, teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ADSL2 az Inviteltől is

Az ADSL2 bevezetésével az Invitel és T-Com szolgáltatási területén lehetőség nyílik az akár 20… Tovább olvasom