Délmagyar logó

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 1°C | 6°C Még több cikk.

Két autó is fának csapódott szombat éjjel

A balesetek Méntelek és Tiszafüred külterületén történtek. A sofőr mindkét esetben a helyszínen életét vesztette.
Két halálos kimenetelű közúti baleset is történt szombat éjjel: Méntelek és Tiszafüred külterületén fának ütközött egy-egy személyautó. Mindkét járműben csak a sofőr utazott, egyikük sem élte túl a balesetet - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Fának ütközött egy személyautó szombat éjjel a Bács-Kiskun megyei Méntelek külterületén. A járműben csak a sofőr utazott, aki a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A balesethez Kecskemétről érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, áramtalanították a járművet, és megkezdték a műszaki mentést. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a ménteleki Kecskeméti utat teljes szélességében lezárták.

Baleset helyszíne a Bács-Kiskun megyei Méntelek külterületén 2014. október 5-én, ahol fának ütközött egy személyautó még éjfél előtt. A járműben csak a sofőr utazott, aki a balesetben olyan súlyos sér
Baleset helyszíne a Bács-Kiskun megyei Méntelek külterületén 2014. október 5-én, ahol fának ütközött egy személyautó még éjfél előtt. A járműben csak a sofőr utazott, aki a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.
Fotó: MTI/Donka Ferenc

Tiszafüred külterületén, a Tisza partján is fának csapódott egy személyautó, amelyben szintén csak a sofőr utazott. A helyszínre percek alatt kiérkeztek a tiszafüredi hivatásos tűzoltók, áramtalanították a járművet, majd feszítő-vágó berendezés segítségével kiszabadították a beszorult sofőrt a gépkocsiból. A mentők elmondása alapján a sofőr a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt - olvasható a közleményben.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tóbiás: nincs erős önkormányzat, ha 4 millió ember szegény

Ma ez a csoport képviselet, biztonságérzet és partnerség nélkül maradt - mondta az MSZP elnöke. Tovább olvasom