Délmagyar logó

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 14°C | 24°C Még több cikk.

Két autóipari kiállítás nyílik a Hungexpón

Mindkét kiállítás egy belépőjeggyel, vagy a Hungexpo honlapján történő előzetes regisztrációval ingyenesen látogatható.
Két autóipari kiállítás is nyílik a jövő héten a Hungexpón: a vásárváros területén november 7. és 9. között egy időben tartják a már hagyományos Autótechnika járműjavító és -fenntartóipari kiállítást, valamint az idén először megrendezendő Automotive Hungary-t - közölte a rendezvényt szervező Hungexpo sajtóirodája hétfőn.

Mindkét kiállítás egy belépőjeggyel, vagy a Hungexpo honlapján történő előzetes regisztrációval ingyenesen látogatható.

A tájékoztatás szerint a Jövőnk az autó! mottóval megrendezésre kerülő Automotive Hungary kiállítás a teljes hazai autóipari, beszállítói és a hozzá kapcsolódó fejlesztői, valamint oktatási szféra számára kínál bemutatkozási lehetőséget. A rendezvény a Hungexpo új fejlesztésű kiállítása, amelyet egyik szakmai partnere, a Mérnökök a Járműves Műszaki Felsőoktatásért (MJMF) egyesület ötletéből, szakmai partnereikkel közösen fejlesztettek ki.

A közlemény idézi Siklósi Csabát, a Hungexpo Zrt. kereskedelmi igazgatóját, aki elmondta: a térségben nincs hasonló szakmai fórum, ez is jelzi, hogy Magyarország vezető szerepet játszik a térség járműiparában. A rendezvényt a kormány is támogatja, fővédnöke Szijjártó Péter a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára. Szakmai partnerek az MJMF mellett a MAJOSZ (Magyar Járműalkatrész-gyártók Országos Egyesülete) és az MGSZ (Magyar Gépjárműipari Szövetség)

A kiállítást szakmai konferenciák kísérik, és az MGSZ tagvállalatai is a legmagasabb szinten képviseltetik magukat már a nyitó napon. Előadást tartanak majd az Audi, a Mercedes, az Opel és a Suzuki első számú vezetői, a kiállító cégek standjai betekintést nyújtanak a legfrissebb kutatásokba, ipari eljárásokba.

Az Automotive Hungary kiállításra a MAJOSZ beszállítói fórumot szervezett, amelyre több mint 400-an jelentkeztek. A kiállításon első alkalommal rendezik meg a járműfejlesztők országos konferenciáját, és az oktatási intézmények is részt vesznek a karrier nap rendezvényein.

A már hagyományos Autótechnika kiállításon a járműfenntartó, diagnosztikai és garázsipar legújabb technikai eredményeit láthatja a közönség - közölte a Hungexpo.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A KENÓ hétfői nyerőszámai

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az október 28-i KENÓ-játékban a következő számokat… Tovább olvasom