Délmagyar logó

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

Két góllal tért vissza a büntetésből

A mosonszolnoki Molnár Róbert majdnem egy évvel ezelőtt csapata egyik mérkőzésén megütötte a játékvezetőt. A fegyelmi bizottság 2005. december 31-ig eltiltotta a játéktól, de az elmúlt napokban felfüggesztette a büntetését.

Labdarúgás

A futballista két góllal tért vissza. A fellebbviteli bizottság elnöke szerint egy bizonyos idő után kérhető a büntetés megszüntetése.
A történet tavaly ősszel kezdődött. A megyei másodosztályú bajnokság Mosonmagyar-

óvári csoportjának nyolcadik fordulójában a Győrújfalu a Mosonszolnok együttesét fogadta. A mérkőzés a 33. percben verekedés miatt félbeszakadt. A vendégek egyik labdarúgója, Molnár Róbert ugyanis megrúgta a játékvezetőt, aki azonnal véget vetett a találkozónak. A fegyelmi bizottság a vétkes futballistát 2005. december 31-ig eltiltotta a játéktól. A sportpályára nem illő esetről és a következményekről a Kisalföld hasábjain is beszámoltunk.
Az elmúlt héten meglepő fordulat történt az ügyben. A labdarúgónak felfüggesztették a büntetését, így a hétvégi fordulóban ismét pályára léphetett, ráadásul a Mosonszolnok mindkét gólját ő szerezte a Kunsziget elleni győztes összecsapáson...
A felfüggesztett büntetés hátteréről dr. Paksa Lajos, a megyei labdarúgó-szövetség fellebbviteli bizottságának elnöke így nyilatkozott: „Rengeteg üggyel kell foglalkoznom, így a konkrét esettel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, ám általánosságban elmondható: elvileg van arra lehetőség, hogy az eltiltott játékos kérvényezze büntetésének a megszüntetését. Ám ezt csak akkor teheti meg, ha már letöltötte a büntetésének több mint a felét. Elképzelhető, hogy jelen esetben is ez történt.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jack és Rose balladája

Jack és Rose azonban nagy egyetértésben élik mindennapjaikat. Idilli életük azonban teljesen… Tovább olvasom