Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Két hónap alatt befejeződik a nyomozás

Még tart az egyik soproni éjszakai szórakozóhelynél július végén történt veréssel kapcsolatos nyomozás a Győri Nyomozó Ügyészségen. Úgy tudjuk, két hónapon belül tisztázódik, mi is zajlott valójában.
Mint arról a Kisalföld 2006. július 29-én „Rendezők verték össze?” címmel beszámolt, egy Sopronban élő és dolgozó szé-

kelyudvarhelyi fiatalembert – állítása szerint – az egyik éjszakai szórakozóhelyen összeverték a biztonságiak. Mint mondta, azért, mert kiállt egy olyan ismerőse mellett, akit ok nélkül bántalmaztak a biztonságiak. P ezért igen kemény verést kapott, odahaza a tükör elé állt és lefényképezte magát: a képen orr-, száj-, ajak- és arcsérülések láthatók, kiverték egy fogát, s a látlelet szerint teste több helyütt is kék-zöld foltokkal lett tele a rúgásoktól. Mivel gyanú vetődött fel arra, hogy az elkövetők egyike a büntetés-végrehajtási intézet dolgozója, az ügyet hivatalból a Győri Nyomozó Ügyészség vette át.
– Az ügyben még tart a nyomozás – tájékoztatta lapunkat dr. Riba Katalin, a megyei főügyészség szóvivője, aki elmondta: az eltelt idő során rengeteg meghallgatásra, tanúkeresésre, szembesítésre került sor. Információink szerint két hónapon belül lezárhatják a nyomozást és rekonstruálhatják a történeti tényállást. Az ügyészség ezt követően dönthet arról, vádat emel-e, s milyen jogcímen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elmegy az Árkád megnyitására?

Tovább olvasom