Délmagyar logó

2017. 08. 16. szerda - Ábrahám 17°C | 31°C Még több cikk.

Két keréken a négykarikások

A szervezők reményei valóra váltak: nem csupán a vállalat munkatársai és családtagjaik mozdultak meg a június 7-i Audi-sportnapon. A legjobban szereplő résztvevőket meg is jutalmazták.
Szombaton délelőtt 10 órakor a városháza előtti térről rajtolt el a rendőrség kíséretével az első Audi kerékpár-túraverseny. A részvétel és nem a győzelem volt a fontos! A cél az Audi Hungaria Motor Kft. parkolója volt, ahol frissítővel és ajándék pólóval várták a majd ezer indulót. A kis pihenő után mindenki belevetette magát a nap sportos eseményeibe, játékaiba, családi vetélkedéseibe. Természetesen sokan keresték fel az aszfaltszaggató hőségben a hűsölést ígérő hatalmas sörsátrakat is. Délelőtt még egy Audi körüli futóverseny is elindult csaknem ötszáz versenyzővel. A két különleges számot, a kétkerekes száguldást, amelybe a négykarikás márka, az Audi vezetői is beneveztek, délután is megismételték a szervezők, akárcsak a nagy melegben is népszerű futást, melyben még a győri evezés kiemelkedő női versenyzője, Remsei Mónika is elindult.
Az Audi sportnapján két család ötven-ötvenezer forint értékű utazási ajándékutalvánnyal lett gazdagabb. Pk voltak azok, akik a sok-sok jelentkező közül a legjobban és a legtöbb helyszínen teljesítették a sportos feladatokat. Lőttek célba placcspisztollyal, kerékpáros ügyességi versenyen vettek részt, kosárlabdáztak és szülők gyerekeikkel együtt megmászták az óriási légvárat, majd együtt csúsztak le a magasból.
Az Audi Hungaria Motor Kft. kezdeményezése, hogy a jubileumi esztendőben (amikor győri letelepedésük tizedik évfordulóját ünneplik) emlékezetes programokkal szolgáljanak az egész városnak, sikert aratott még a nagy meleg ellenére is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még nincs vége a valóságshow-knak Magyarországon

Új valóságshow-t indít ősszel a tv2 - tudta meg a kereskedelmi csatorna név nélkül nyilatkozó… Tovább olvasom