Délmagyar logó

2017. 11. 25. szombat - Katalin 3°C | 12°C Még több cikk.

Két napon át zenél a Sziámi

Holnapra virradó éjszaka 1 óra 21 perckor dőlhet meg Budapesten az egyhuzamban zenélés Guinness-rekordja, amelyet tavaly augusztus óta 44 óra 20 perccel egy török zenekar tart. A Sziámi nevű magyar zenekar 48 órásra, péntek hajnali 5 órától vasárnap hajnali 5 óráig tervezi koncertjét az Erzsébet téri Gödör Klubban.
Holnapra virradó éjszaka 1 óra 21 perckor dőlhet meg Budapesten az egyhuzamban zenélés Guinness-rekordja, amelyet tavaly augusztus óta 44 óra 20 perccel egy török zenekar tart. A Sziámi nevű magyar zenekar 48 órásra, péntek hajnali 5 órától vasárnap hajnali 5 óráig tervezi koncertjét az Erzsébet téri Gödör Klubban. Az Insomnia – vagyis álmatlanság – című, lemezbemutató koncerttel egybekötött rendezvényen az együttes mellett más művészeti ágak képviselői is múlatják majd az időt – alkotással –, bár a kétnapos ébrenlét számukra nem kötelező, csupán szabadon választott.

A rekordkísérlet egyik hivatalos tanúja Bozóki András kulturális miniszter, aki tegnap délután fél órán át, és ma éjszaka 22 órától 23 óráig követi majd figyelemmel az eseményeket a helyszínen.

A Sziámi több mint öt év után február közepén jelentkezett új stúdióalbummal, amely a Fogjad már meg! címet kapta. A Guinness-rekordkísérlet egyben az album budapesti bemutatója.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Személyes terek

A magánszférának éppen leglényegibb vetületével, a személyes térrel foglalkozom jelen dolgozatomban.… Tovább olvasom