Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Két rendőr meghalt egy közúti balesetben Budapesten

Az Üllői úton történt balesetben három személygépkocsi ütközött, az egyik egy rendőrségi szolgálati gépkocsi volt.

Nagy Andrea, a KNYF szóvivője szombaton az MTI-nek annyit mondott, hogy a balesetet követően ügyész részvételével tartottak helyszíni szemlét. Részleteket hétfőre ígért.

Az ORFK Kommunikációs Szolgálata korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a főváros XVIII. kerületében, az Üllői úton történt balesetben három autó ütközött, az egyik egy rendőrségi szolgálati gépkocsi volt.

A szolgálati autóban utazó két rendőr olyan sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az egyik gépkocsiból egy embert a mentők súlyos sérülésekkel kórházba szállítottak.

Az ORFK reggel azt közölte honlapján, hogy a XVIII. kerületi rendőrségnél dolgozott a halálos balesetet szenvedett törzsőrmester és őrmester. Temetésükről később intézkednek. A rendőrség épületeire gyászlobogót tűznek ki - közölték.

Korábban írtuk:

Két rendőr életét vesztette egy közúti balesetben Budapesten szombaton kora hajnalban - közölte az ORFK Kommunikációs Szolgálata az MTI-vel.

Egy balesetben meghalt kér rendőr Budapesten. (galéria)


A tájékoztatás szerint a főváros XVIII. kerületében, az Üllői úton történt balesetben három személygépkocsi ütközött, az egyik egy rendőrségi szolgálati gépkocsi volt.

A szolgálati gépkocsiban utazó két rendőr olyan sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az egyik ütköző gépkocsiból egy embert a mentők súlyos sérülésekkel kórházba szállítottak.

A baleset körülményeit vizsgálják, egyelőre további részleteket a szolgálat nem kívánt közölni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Adományokat gyűjt a Wikipédia

Adományokat gyűjt működtetéséhez és reklámmentességének megőrzéséhez a Wikipédia, a világ legnagyobb… Tovább olvasom