Délmagyar logó

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 21°C | 35°C Még több cikk.

Kétszáz cég öt napon át

Június 8-án, jövő hét csütörtökön kezdődik tizenhatodszor a Győri Általános Vásár a Révfaluban lévő egyetemi csarnokban és a szomszédságában lévő három állandó, illetve alkalmi kiállítóhelyen. Az öt napig tartó vásáron kilencezer négyzetméter kiállítási területen kétszáz cég mutatkozik be.
Győr-Moson-Sopron megyéből százhat cég képviselteti magát a jövő csütörtökön nyíló Győri Általános Vásáron, a résztvevők számát tekintve Pest megye következik, ám a határon túlról is várnak kiállítókat: Szlovákiából, Olaszországból, illetve Ausztriából. A vásárnyitás alkalmából rendezett tegnapi sajtótájékoztatón Galló Zoltán ügyvezető igazgató elmondta, az elmúlt évekéhez hasonlóan ismét az építőágazatból érkeznek a vásárra a legtöbben, a kiállítók harminchat százaléka.
Ami az általános tudnivalókat illeti, csütörtökön és pénteken díjmentesen látogatható a rendezvény, a hétvégi napokat nem számítva 10–18 óráig látogatható a vásár, szombaton és vasárnap 10–19 óráig. A vásárhoz kapcsolódóan a megyei kereskedelmi és iparkamara megrendezi idén is az üzletember-találkozót, tizenkét országból már eddig nyolcvanan jelezték részvételüket. A vásár idei vendégei a szigetközi települések lesznek, amelyek színpadot kapnak, tartanak majd termék- és ételbemutatókat, zenekaraik és táncegyütteseik lépnek a közönség elé.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A brüsszeli pénzektől a különbségek nőttek

A brüsszeli támogatások eddig nemhogy csökkentették, hanem egyértelműen növelték a térségek,… Tovább olvasom