Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Kettős gyilkosság Balotaszálláson: csak csontokat találtak

Megöltek és elégettek egy tanyatulajdonost a nevelt fiával együtt a Bács-Kiskun megyei Balotaszálláson. A rendőrök bejelentés alapján mentek ki a tanyához, ahol megégett emberi csontokat és egy véres baltát találtak.
Valószínűleg egyetlen emberhez tartoznak azok a csontok, amelyeket egy felgyújtott tanyán találtak pénteken Balotaszálláson (Bács-Kiskun Megye). Ezt a megyei rendőr-főkapitányság egyik vezetője mondta el a Független Hírügynökségnek. A rendőrök egyelőre nem tudják, hogy a tanyán élő, és napok óta eltűnt két férfi közül melyikük maradványait találták meg. Sőt az sem biztos, hogy a csontok a két férfi egyikéhez tartoznak.

A nyomozást vezető rendőr őrnagy szerint a tanyán brutálisan lemészároltak és egy baltával feldaraboltak egy embert. Az épületbe a nyomozás miatt nem engednek senkit, de annyit tudni lehet, hogy több helyiségben is vérnyomot találtak a földön és a falakon. A helyszíneléskor az is kiderült, hogy a gyilkos egy talicskát is használt - valószínűleg a tetem eltüntetéséhez.

A gyilkosság színhelye. Fotó: baon.hu
A gyilkosság színhelye.
Fotó: baon.hu

A rendőrök egyelőre óvatosak amegtalált emberi maradványok eredetét illetően. "Körülbelül 30 centiméter vastagon volt különböző égéstermék, az égéstermékben pedig számos, az elsődleges szakértői vélemények szerint emberi eredetű testmaradványt találtunk, melyek az elsődleges megállapítások szerint egynél nem több embernek a maradványai" - mondta a Független Hírügynökségnek Bogdány Gyula őrnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság életvédelmi alosztályvezetője.

Az épületben két német férfi élt 12 éve, csak egyik szomszédjukkal tartották a kapcsolatot. Ő jelentette be, még pénteken a rendőrségen, hogy egy hete nem látta barátait.

Bogdány őrnagy elmondta: egyelőre nem biztos, hogy a tanyán élő két férfi közül bármelyik lenne az áldozat, de az sincs kizárva, hogy egyikük vagy másikuk az. Sőt az sincs kizárva, hogy egyikük vagy másikuk volt a tettes.

Mivel egyik férfi telefonja sem csörög ki, autójuk az udvaron áll, és a tanya berendezéséből is sok minden hiányzik, a rendőrök azt sem tartják kizártnak, hogy mindkét férfi halott, ezért a környéket egész nap tucatnyi rendőr és polgárőr fésülte át, de egyelőre nem találtak semmit.

Olvasóink írták

 • 9. cicanyelv2 2008. október 19. 22:41
  „Kedves masodik,

  Ha mar ilyen vicces akarsz lenni akkor legalabb helyesen tenned:

  WELCOME TO HUNGARY!”
 • 8. Halálbüntetésnek van visszatartó ereje 2008. október 19. 18:58
  „A rendszerváltás előtt, évente volt max 10, most meg van 500-600.”
 • 7. Bananas 2008. október 19. 17:42
  „Hjaaa kérem...egy banánköztársaságban bármi megtörténhet!”
 • 6. Szabcsa2 2008. október 19. 16:02
  „Főiskolai diploma, konditerem, könyvtár, internet, televízió, csak,hogy folytassam a felsorolást.”
 • 5. geza 2008. október 19. 15:06
  „Vissza a halálbüntetést.
  Persze az elítélteknek JOGAI vannak. (rendes szállás, kaja, ruha, sőt még szakmát is tanul....ingyen)”
 • 4. nyugdíjas 2008. október 19. 13:53
  „Büntetlenül lehet Magyaroszágon embert (embereket) ölni. Nincs büntetés amrelynek visszatartó ereje lenne. A börtönök ´wellness-hétvége´ az elítélteknek, s nincs olyan megszorító intézkedés, amely elsősorban a börtönlakókat sújtaná. Az ´emberölés´, a ´családírtás´ beépült a mindennapjainkba, már fel sem kapjuk a fejünket az ilyen hír(ek) hallatán, s mivel megszokottá vált, talán bármelyikünkből alkalomadtán kitörhet a vadállati, elfojtott ösztön, düh, és szépen lassan kiírtjuk egymást...lelkiismeretfurdalás, s büntetés nélkül.”
 • 3. Piki 2008. október 19. 12:05
  „"Isten hozott, ez itt MAGYARORSZÁG!!!!!"”
 • 2. második 2008. október 19. 11:36
  „Wellcome in Hungary !”
 • 1. 1. 2008. október 19. 10:42
  „Willkommen in Ungarn!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még mindig életveszélyes Törőcsik Mari állapota

Törőcsik Marit továbbra is életveszélyes állapotban, az intenzív osztályon ápolják a Kútvölgyi… Tovább olvasom