Délmagyar logó

2017. 07. 21. péntek - Dániel, Daniella 22°C | 35°C Még több cikk.

Kezdődik a tavaszi nagytakarítás

Várhatóan május végéig tart a tavaszi nagytakarítás Sopronban. A lakók, intézmények a városüzemeltetési kft.-től is kérhetnek segítséget a 99/508-336-os vagy a 99/508-332-es telefonszámokon.
A Soproni Városüzemeltetési Kft. május végéig elvégzi a parkok, zöldterületek megtisztítását. Ennek kapcsán együttműködésre kérik a lakosságot, hogy fogjanak össze és tegyék rendbe a lakókörnyezetüket, a házuk előtti füves területet. Igény szerint a munkához biztosítják a védőfelszerelést, az eszközöket. Az iskolák jelentkezését is várják, a diákoknak lapátot, gereblyét, ásót adnak, hogy megszépítsék intézményük környezetét. Az így összegyűjtött avar, lenyesett faágak, zöldhulladék elszállításánál is segítséget nyújt a városüzemeltetés.
– Munkanapokon 6–14 óra között a 99/508-336-os vagy a 99/508-332-es telefonszámokon várjuk az igénybejelentést – mondta el Kelemen Imre ügyvezető igazgató. – Amennyiben több lakóközösség összefog, akkor akár szombaton is kivisszük a konténert. Bízunk benne, hogy a közös munka eredményeképp biztosítható a tiszta és virágos Sopron.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lány Finnországból

Fél évig egy finn lány dolgozik a győri Gyermekek Házában. A húszéves Anna Rautio régiónk első, az… Tovább olvasom