Délmagyar logó

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos 1°C | 4°C Még több cikk.

Kézműves tábor

Helyszín:
A tábor Hatvan városában egy gyönyörű farmon található, amely 6 hektár területen, gyümölcsössel, szőlővel, hatalmas kerttel áll a gyerekek rendelkezésére.

Időpont:
Júniustól szeptemberig, heti 30 fős turnusokban

Korosztály:
5-től 15 éves korig

Program:
A tábor célja, hogy  a gyerekek kézügyességét és kreativitását fejlessze. A foglalkozások – gyöngyfűzés, nemezelés, szövés-fonás, batikolás, képkészítés, szalvéta technika, gyertyakészítés, kézimunkázás, agyagozás, ékszerkészítés -, melyek délelőtt zajlanak eredményesen fejlesztik a gyerekeket amellett, hogy roppant szórakoztatóak.
Délutáni programok
Mind a négy tábor esetében azonos a program: „kreatívkodnak"  (gyöngyfűzés, szövés-fonás, terméskép készítés, agyagozás, stb.) vagy sportolnak (akadályversenyek, foci, röplabda, tollaslabda, asztali tenisz, kirándulás, úszás). A szabadidejüket sok mozgás, vidám játékok teszik változatossá. Minden program a szabadban, jó levegőn zajlik, kiegészítve kirándulással és mini-golf versennyel. Az 5 napból egy strandolás, a foglalkozásokat a helyi adottságokhoz igazítva itt is megtartjuk.

Ellátás:
A tábor díját, mely tartalmazza a foglalkozásokat, képzéseket, teljes ellátást, szállás és az utazást, két részletben is be lehet fizetni. (Testvérek részére, ill. akik több turnusra jelentkeznek kedvezményt biztosítunk).

Részvételi díj:
17.000 Ft

Információ, jelentkezés:        
Molnár Ágnes, alapítványi koordinátor Tel.: 06 1 422 0554,
Szilágyi-Halász Réka, táborvezető Tel.: 06 20 981 0066

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

RaDAr Hollandiából

A lapunk kezdeményezésére alapított, a gazdaságban elért sikereket elismerő Délmagyarország… Tovább olvasom