Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 4°C Még több cikk.

Ki lopta el a csontomat?

A Ki lopta el a csontomat? bölcs és megszívlelendő tanácsokkal látja el mindazokat, akik azt fontolgatják, hogy jó lenne egynél több kutya a háznál, vagy netán már el is kezdték a „kutyacsalád-alapítást".
A szerző, Theresa Mancuso - aki hosszú éveken keresztül három német juhászkutya szerető gazdija volt - beavatja az olvasót a kutyatartás legmélyebb titkaiba, s ezernyi kérdésünkre válaszol, melyek közül ízelítőként megemlítünk itt néhányat:

- honnan tudhatjuk, hogy a kutyánk készen áll-e a testvér befogadására?
- miképpen kell „bemutatnunk" az új „családtagot" régi kedvencünknek, hogy az befogadja?
- hogyan kell egyszerre több kutyát sétáltatnunk?
- hogyan előzhetjük meg azt, hogy etetéskor elszabaduljon a pokol?
- hogyan játszhatunk a falkával úgy, hogy egyik kedvenc se legyen féltékeny?
- hogyan utazzunk több kutyával?
- hogyan utazzunk kutyáink nélkül?
- hogyan adhatjuk meg bundás gyermekeinknek mindazt, amire szükségük van, anélkül, hogy közben le kellene mondanunk saját életünkről?

Theresa Mancuso tizenkét esztendőn át volt egy kutyafalka gazdája. Tapasztalatairól több mint 60 cikket tett közé olyan kiváló szakfolyóiratokban, mint a Dog World, vagy a German Shepherd Qyarterly. Az írónő Brooklynban él, és határozottan állítja, hogy három német juhászkutya és két macska minden gond nélkül megfér egy lakásban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyenge pontok az önéletrajzban

Mit írjon az önéletrajzba, ha van olyan év, amikor nem dolgozott? Beszéljen-e a gyerekvállalási terveiről? Hogyan fogalmazzon, ha az angolja nem az igazi? Gyakorlott felvételiztetők első pillantásra kiszúrják a gyenge láncszemeket, és azonnal rákérdeznek ezekre a pontokra az interjún. A legfontosabb: ne hazudjon, de nem muszáj mindenről részletesen beszámolni. Tovább olvasom