Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 25°C Még több cikk.

Ki szavazzon az Önök pártjára?

Ki szavazzon az Önök pártjára? kérdésünkre megérkeztek a válaszok.

 www.valasztas.kisalfold.hu


Válaszok a Ki szavazzon az Önök pártjára? kérdésre:

MIÉP-Jobbik a Harmadik Út: Az, aki nem akar kétpártrendszert. Az, aki szeretné, hogy 13–16 garantáltan antikommunista és antiliberális képviselő tegyen érte az Országgyűlésben. Az, aki kormányváltást akar és tudja, hogyha mi nem jutunk be, a jobboldal nem tud majd kormányt alakítani. Az, aki érzi a szíve mélyén, hogy ez a nagyobbik ellenzéki „nemzeti vegyes" sokszor inkább csak vegyes, mint nemzeti. (Sárdy Barbara, 7. vk.)

Szabad Demokraták Szövetsége – A Magyar Liberális Párt:
Minden szabadságot szerető ember. Ma Magyarországon az SZDSZ az egyetlen párt, mely a liberális értékeket képviseli. Számítunk azokra, akik nosztalgiából a Fideszre szavaztak eddig, nem észrevéve szélsőséges konzervatizmusukat. Számítunk mindenkire, kik a jelenlegi koalíciós kormányzás folytatását kívánják, mert nélkülünk nem fog menni. (Dr. Kertész Zoltán, 7. vk.)

Magyar Demokrata Fórum:
Szavazzon az MDF listájára és a jelöltjeinkre mindenki, aki a konzervatív-keresztény értékrendet elfogadja, és normális Magyarországon szeretne élni. Egy olyan országban, ahol értékelik a teljesítményt és büntetik a vétkeseket. Mindenki, akinek fontos hazánk és a családja jóléte. Mindenki, aki kiszámítható jövőt, felelősséget és őszinteséget vár a politikától. Akinek a kenyér a fontos és nem a cirkusz!

Magyar Kommunista Munkáspárt:
A Munkáspártra a rendszerváltozás vesztesei szavazzanak, tehát a magyar lakosság kb. 80 százaléka. A több mint félmillió munkanélküli, a sok tízezer hajléktalan, a 3 millió létminimum alatt élő, a nyugdíjasok, a mezőgazdaságból élők, a fiatalok, akik nem tudnak lakáshoz jutni, és mindenki, akitől elvették 17 éve a létbiztonságot, esélyegyenlőséget, a biztos jövőt, a közbiztonságot és a tisztességes élethez való jogot. Ha ránk szavaz, igazi baloldali politikára szavaz, mert a Munkáspárt az egyetlen igazi baloldali párt Magyarországon. (Markó Gábor, 2. vk.)

Magyar Szocialista Párt:
Mindenki, aki félelem nélküli világban szeretne élni, ahol egyik ember nem akarja ráerőltetni felfogását a másikra. Aki akkor is magyarnak vállalja magát, ha mások idegenszívűnek nézik. Azokra a szavazókra számítunk, akik össze kívánják egyeztetni a fejlődést a szolidaritással, a változást a biztonsággal. Akik belátják, hogy a jobb módúak és a vezetők felelősséggel tartoznak a hátrányos helyzetűekért és a vezetettekért. (Balogh József, 3. vk.)

Magyar Vidék- és Polgári Párt:
Pártunk vidékcentrikus, jobbközép rétegpárt. Azok szavazataira számítunk, akik úgy látják, a politikai élet jelenlegi szereplői az elmúlt 16 évben jelentősen elkoptak. Mindkét „nagy" már bizonyíthatott, volt, aki már kétszer is. Már láthattuk, ki mit szeretne, és mit tudott tenni az országért, a nemzetért. Azok szavazzanak ránk, akik tetteket, és új arcokat akarnak látni, nem csak ígéreteket és beszédeket.

Kereszténydemokratapárt:
Mindazok szavazatára számít a Kereszténydemokratapárt, aki keresztény, magyar, demokrata; aki szeretné, hogy a családok békében és biztonságban élhessenek, akik azt szeretnék, hogy bevezetésre kerüljön a főállású anyaság intézménye jelentős havi jövedelemmel; aki azt szeretné, hogy végre rend legyen az országban. S ne feledjék: jó választás, biztos élet! = Kereszténydemokratapárt.

Fidesz – MPSZ–Kereszténydemokrata Néppárt:
Mindenkire számítunk. Mindenkire, aki nem akarja, hogy a következő négy évben eladják a kórházakat, mindenkire, aki csalódott a Medgyessy–Gyurcsány-féle ígéretekben, mindenkire, aki higgadt, nyugodt, egymást tiszteletben tartó politizálást szeretne. Mindenkire számítunk, aki részt vett a Fidesz konzultációin és úgy látja, hogy az elképzelése megjelenik a „Munka, otthon, család" programban. Hajrá, Magyarország!

 

Ön mit kérdezne a pártoktól? Írja meg nekünk az voks@lapcom.hu e-mail-címre!

 Az összes Győr-Moson-Sopron megyei választókerület jelöltje megtekintehtő a Kisalföld Online-on >>


MI KÉRDEZÜNK, A PÁRTOK VÁLASZOLNAK


Az összes eddig megjelent kérdés és válasz itt olvasható >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A fantáziamenüktől a nagyi sütijéig

Főzni és a főztünket megenni igenis jó dolog. S mivel születésünktől kezdve egészen halálunkig… Tovább olvasom