Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 1°C Még több cikk.

Ki viheti a fáklyát?

olimpia

A szervezők keresik azokat a vállalkozó szellemű, 18. évüket betöltött jelentkezőket, akik méltónak tartják magukat arra, hogy hazánkat képviselve, 2006. január 29-én, Milánó környékén részt vegyenek a torinói téli olimpiát megelőző hagyományos Samsung-váltófutáson. A futást egyébként szombaton amatőrcsapatok népszerűsítették Győr belvárosában. További részletek a www.cyberhub.hu/samsung internetes oldalon. Jelentkezni az alábbi címen is lehet: Olimpiai Fáklyás Váltófutás, 1537 Budapest, Pf. 401. Jelentkezési határidő: 2005. június 26.


A jelentkezők feladata, hogy legfeljebb 1000 karakterben foglalják össze, miért tartja magát alkalmas fáklyavivőjelöltnek. Azon jelentkezők indulnak eséllyel, akik az olimpiai eszmék jegyében élik mindennapjaikat és erről be is számolnak pályázatukban. A két nyertes lehetőséget kap, hogy eljusson Olaszországba, magyar és nemzetközi hírességek társaságában kísérje az olimpiai lángot, és a sporttörténelem részese legyen. A kiválasztottak kiutaztatásáról, szállásáról és étkeztetéséről a Samsung gondoskodik. A télisportok rajongói közül a zsűriben és az olimpiai fáklyás váltófutásban is részt vesz Béres Alexandra háromszoros curling magyar bajnok és Gyulai Miklós, a magyar bobválogatott alapító tagja.
A Torinói Olimpiai Fáklyás Váltófutás 2005. december 8-án kezdődik Rómában és 2006. február 10-én fejeződik be Torinóban. A láng egész Olaszországot bejárja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Arvit: a név marad a perek végéig

Tavaly tavasztól, a felszámolás megkezdésétől mostanáig húzta a győri Arvit Rt.: egy-két adminisztrátort nem számítva mostanra mindenkit elbocsátottak a cégtől. Az Arvit név papíron létezik, a még várhatóan egy-két évig elhúzódó perek után tűnik el. Az Arvit megszűnésével a kisalföldi és főleg Győr környéki zöldségfeldolgozók hoppon maradtak. Tovább olvasom