Délmagyar logó

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 13°C | 23°C Még több cikk.

Kiadták az engedélyt

Győr. A mosonmagyaróvári polgármesteri hivatal építésügyi irodája az Adyváros Aréna Kft. kérelmére kiadta az engedélyt a Bán Aladár utca 4778/118-as helyrajzi szám alatt létesíteni kívánt sportközpont építésének első ütemére, a kiszolgálóépületre. Az engedély a mosonmagyar-

óvári hivatalban, vagy a győri polgármesteri hivatal hirdetőtábláján, illetve a gyor.hu weblapon tanulmányozható.

Egészségnevelési nap

Győr. Az alapellátási szabadegyetem folytatásaként rendezik meg holnap délelőtt fél 9 órától a városházán az egészségre nevelési tudományos napot. A Richter János-szakközépiskola diákjainak háromnegyed 10 órakor kezdődő nyitó hangversenyét követő megnyitók, köszöntők után dr. Erős Gábor, a váci kórház főigazgató főorvosa tart előadást az interrégiós határ menti együttműködésről, majd a burgenlandi dr. Ernst Gschiel, illetve a büki dr. Németh István, a vépi dr. Garda Károly, illetve dr. Martos Mihály, a sportegészségügyi hálózat területi igazgatója ismerteti működési területe eredményeit. Délután két szekcióban folytatódnak az előadások.

Véradás

Győr. Az Országos Vérellátó Szolgálat holnap délelőtt 8 órától az APEH segítőkész dolgozóit várja véradásra a győri központba.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cukorbetegek összejövetele

A cukorbetegek egyesülete csütörtökön 17 órai kezdettel tartja meg következő összejövetelét a… Tovább olvasom