Délmagyar logó

2018. 10. 23. kedd - Gyöngyi 7°C | 15°C Még több cikk.

Kiengedték a börtönből Eva Rezesovát

A szlovák milliomos, aki négy ember halálával járó balesetet okozott, az ünnepekre hazamehetett a családjához.
Az ünnepekre kiengedték a börtönből Eva Rezesovát, aki négy ember halálával járó baleset okozása miatt tölti szabadságvesztését – írta a Lokál. A szlovák milliomos december 23-án és szilveszterkor is elhagyhatta a Gyorskocsi utcai börtönt, ahol kilencéves büntetését tölti.

Rezesovát a bejáratnál édesanyja és kisebbik lánya várta, a lap úgy tudja, hogy egy belvárosi lakásban ünnepelték az új évet.

A gázoló karácsonykor és szilveszterkor is 48 órára hagyta ott a büntetés-végrehajtási intézetet, úgy tudni példás magaviselete miatt.

Saját kezükkel készített ajándékokat adtak egymásnak: „Eva mindenkinek egy csodaszép, saját készítésű kézimunkát ajándékozott, aminek nagyon-nagyon örültek. A kis Ella saját maga készített festménnyel kedveskedett édesanyjának, az együtt lévő családot próbálta megörökíteni" – mondta a család egyik barátja.

Rezesová 2012-ben az M3-ason okozott balesetet, két évvel később ítélték el több ember halálát okozó ittas járművezetésért. Feltételesen akár már idén szabadulhat - írja a Bors.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orbán: ˝A magyarok úgy hullnak szét, mint az oldott kéve˝

Orbán: ˝A magyarok úgy hullnak szét, mint az oldott kéve˝
A miniszterelnök szerint magyarok közösségét a nemzeti identitás és a keresztény kultúra tartotta… Tovább olvasom