Délmagyar logó

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -3°C | 4°C Még több cikk.

Kínában is Magyarország új imázsfilmje lett a legjobb

A Kostil Danila rendezte imázsfilm Magyarország kiemelt, a külföldiek számára legvonzóbb turisztikai termékeire összpontosít. Videóval!
A legjobb turisztikai imázsfilm díját nyerte el Sanghajban a Magyar Turizmus (MT) Zrt. "Think Hungary - More Than Expected" című imázsfilmje - tudatta az MT Zrt. hírlevelében pénteken.

A turisztikai imázsfilm-versenyt a sanghaji turisztikai vásár és konferenciához (CITM) kapcsolódóan hirdették meg. Magyarország a kínai turisztikai hivatal (China National Tourism Administration) meghívására vesz részt a nemzetközi turisztikai vásáron november 14. és 16. között, Sanghajban.


A többször díjazott film legutóbb 2014. október 2-án nyert Ezüst Delfin-díjat turizmus kategóriában a Cannes Corporate Media & TV Awardson.

A Kostil Danila rendezte imázsfilm Magyarország kiemelt, a külföldiek számára legvonzóbb turisztikai termékeire - Budapest, Balaton, konferencia- és egészségturizmus - összpontosít. Az alkotók arra törekedtek, hogy a hagyományos gulyás-csárda-paprikás mellé más képeket is társítsanak hazánkhoz, szem előtt tartva a fiatalabb korosztály számára vonzó szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket is. Az imázsfilm a tavalyi World Tourism Market kiállításon debütált Londonban.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

November 28-án temetik Gera Zoltánt

A színművésztől a Farkasréti temető Makovecz termében vesznek végső búcsút hozzátartozói és… Tovább olvasom