Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 24°C Még több cikk.

Kiosztották a kórház díjait

A soproni Erzsébet-kórház igazgatótanácsa immár harmadik alkalommal osztotta ki az Erzsébet Kórházért Díjat. Idén dr. Baranyai Tibor főigazgató főorvos dr. Scherfel Tibor sebész főorvosnak, illetve Hirschler Judit és Hirschler László vállalkozóknak nyújtotta át az elismerést.
– A sebészeten igazi csapatmunka zajlik, ezért a mintegy félszáz ember precíz és lelkiismeretes munkája megbecsülésének tartom a díjat – fogalmazott dr. Scherfel Tibor, aki 1985 óta vezeti az intézmény sebészeti osztályát. Az osztály történetében ő volt az első vezető, aki baleseti sebészeti szakképesítéssel és gyakorlattal is rendelkezett. Nevéhez több korszerű műtéti eljárás bevezetése fűződik, s nagy figyelmet fordít önmaga és kollégái rendszeres továbbképzésére, tudományos tevékenységére.
– Családunk lehetőségeihez mérten évek óta támogatja a soproni kórházat – mondta Hirschler Judit. – Jómagam egyebek mellett pizsamákkal, hálózsákokkal, speciális inkubátorhuzatokkal, míg László testvérem anyagi eszközökkel segíti a gyógyító munkát. Örülünk az elismerésnek, de ha sosem kaptuk volna meg, akkor is így tettünk volna...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Stílusos ünnepi üdvözlet

Tombáczné Szemerédi Zsuzsanna szegedi mesterfodrász egyéni karácsonyi kompozíciója a szakma… Tovább olvasom