Délmagyar logó

2017. 06. 26. hétfő - János, Pál 20°C | 31°C Még több cikk.

Kiraboltatta magát a kaszinó teremőre

Két férfi a biztonsági kamerák előtt eljátszotta, hogy kirabolnak egy nyíregyházi kaszinót, majd kihívták a rendőrséget. Azt jelentették be, hogy valaki elvitte a játékterem félmilliós bevételét. Az egyik lebukott férfi a kaszinó teremőre volt.
Augusztus 30-án késő este jelentettek rablást egy nyíregyházi kaszinóból. A teremőr állítása szerint gázsprével lefújta egy idegen férfi, a falnak lökte és elvette a tárcáját, amelyben félmillió forint volt - közölte a Szabaolcs megyei rendőrség.

A nyomozók viszont kiderítették, hogy a teremőr tervelte ki a rablást egyik ismerőse segítségével. Az őr társát, egy azóta elfogott hajléktalan férfit, ellátta gázspray-vel, parókával, majd a biztonsági kamerák előtt eljátszották a rablást, amely meglehetősen élethűen sikerült, hiszen a falnak lökött alkalmazott feje látható nyomott hagyott vakolaton. A hajléktalan 50 ezer forintot kapott volna az eljátszott rablásért. A teremőr a munkaadójánál összegyűlt adósságíit akarta az így szerzett pénzből rendezni.

A két férfi - akik végül beismerték az álrablást - onnan vette az ötletet, hogy a városban pár nappal korábban valaki hasonló körülmények között kirabolt egy másik kaszinót. A rendőrség mindkettejüket sikkasztással gyanúsítja, míg a hatóság félrevezetéséért a nyomozó ügyészség járhat el velük szemben - közlte a megyei rendőrség.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Őrizetben a fiatal cserbenhagyó

Tovább olvasom