Délmagyar logó

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 0°C | 8°C Még több cikk.

Király Liliána meg sem áll a koronáig

A szegedi Arany János-iskolában nyolcadik osztályos Király Liliána már három éve modellkedik. Néhány napja dobogós lett az Enter Model New York által szervezett versenyen. Édesanyja támogatja a pályán, de Liliána tudja: a tanulás az első.
Liliána már három éve foglalkozik modellkedéssel. Fotó: Frank Yvette
– Harmadik helyezést értem el az Enter Modell New York által szervezett országos tehetségfelfedező modellversenyen – jegyzi meg büszkén Király Liliána, aki nyolcadik osztályba jár a szegedi Arany János-iskolában. Fiatal kora ellenére már három éve foglalkozik modellkedéssel. – Tizenegy éves koromban kezdett el érdekelni a kifutók világa. Anyukám figyelt fel az iskolai újságban lévő hirdetésre, aminek nyomán jelentkeztem egy siófoki modelltanfolyamra. Ott készítettek rólam egy képsorozatot, amivel az első versenyemre jelentkeztem.

Liliána akkor még nem sejtette, milyen kegyetlen tud lenni a modellek csillogó-villogó világa, hiszen otthon az anyukájának mindig ő volt a legszebb. De az első versenyen csalódás érte: nem az ő fejére került a korona. Mégsem adta fel, tovább próbálkozott. Az idén harmadik helyezést ért el, és kapott egy százezer forint értékű modellalbumot: Pesten profi fotós készíti majd a felvételeket a
fiatal lányról.

Kérdésemre, hogy számára az iskola, vagy a modellkarrier a fontosabb, egyértelmű választ ad: – Természetesen az iskola sokkal fontosabb. Szeretnék továbbtanulni, leginkább az informatika és a divattervezés érdekel. Anyukám is mindig arra buzdít, hogy a tanulást helyezzem előtérbe.

Liliána tervei között szerepel, hogy elindul más versenyeken is. – A Look of the Year című modellfelfedező versenyre már tavaly is jelentkeztem, de akkor azt mondták, néhány év múlva próbáljam meg újra, mert nagyon fiatal vagyok. Akkor picit elszomorodtam, de ismét megpróbálom, és meg sem állok a koronáig.

B. B. A.
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Helybenhagyták Szaddám halálos ítéletét

Harminc napon belül végre kell hajtani Szaddám Huszein halálos ítéletét a fellebbviteli bíróság… Tovább olvasom