Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Kisalföld-kupa és emlékverseny

torna

Győrött a Bercsényi-gimnázium tornacsarnokában rendezték meg a XV. Kisalföld-kupa utánpótlás-fiútornaversenyt, melyen a legjobb vidéki klubok mellett az FTC és a KSI is rajthoz állt.


A gyermek korosztályban a bercsényis csapat győzött Téglás Bánk, Czeczon Zsombor, Nagy László, Odnoga Mátyás, Czakó Lajos, Radics János összeállításban a Miskolci EAC és a szintén dobogós helyet szerző győri B csapat előtt, melynek összeállítása a következő volt: Hegyi Gergely, Varga Csongor, Mogyorósi Richárd, Koncz Bátor, Koncz Ágoston.
Az egyéni összetettben Nagy Zoltán (FTC) győzött, második a győri Radics János lett. A III. Kemény Ferenc-emlékversenyen a vidékválogatottba csak a győriek tudtak megfelelő szintű versenyzőket adni. A négy induló közül a második helyet szerezték meg Kiss Gábor, Berki Krisztián, Horváth R. Dávid, Czakó Lajos, Radics János, Odnoga Mátyás összeállításban. Edzőik: Kollár András, Szűcs Róbert és Arnold Gergely. A legjobb vidéki versenyzőnek járó különdíjat Kiss Gábor vehette át.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendeljük meg vágyainkat!

Ahogy a katalógus-áruházaknak feladjuk a rendelést – megnevezzük a kiválasztott árut, meghatározzuk a méretet, azonosítva a cikkszámmal –, ugyanúgy kell tennünk vágyainkkal, álmainkkal. Vezessünk naplót, írjuk bele minden titkolt, akár elérhetetlennek tűnő célunkat s adjuk fel a rendelést a világegyetemnek: így, de csakis így előbb-utóbb teljesülni fognak. Tovább olvasom